Jennys tankar

...

Publicerad 2010-09-10 19:52:27 i Allmänt,

Känns som jag har varit med i vem-kan-vara-vaken-längst-maraton :P.

Plutt fick nåt ryck och vakna 1 inatt, somna om gjorde han inte förens 4 eller han somna små stunder.
Han vakna jag reste mig upp gav honom nappen och försökte få han att komma till ro, han somna till, jag la mig han blunda och sen var det samma vända igen. Imorse när han ville upp 7 var jag inte den piggaste i Grums.

Men jag kravlade mig upp och slog på tv'n för att kolla på vakna med the voice. Efter the voice, för flyttade vi oss till köket för att käka lite frukost och lyssna på Rix Morron Zoo (japp så ser våra mornar ut :P). Lite trix och fix, så var vi klara och ute i bilen vid kvart i 10-10 för att fara till Ikea. Gick snabbt igenom de, skulle och tog bara det jag skulle ha.. 2 diskborstar och hörnskydd var det enda som åkte ner i korgen förutom de som fanns på listan, lite stolt där faktiskt :P.

Sen bar det va till banken, för att prata lite, jag har jue nada koll på vissa saker.


Eftermiddan har spenderats med Vivi-ann som kom på besök :). Mycket töl om allt och ingenting, så fick jag korten jag bad henne maila :), så nu finns dom i säkert förvar på datorn :P.
Så ännu en trevlig dag har passerat!

Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela