Jennys tankar

Pannkakor och knäskydd :P

Publicerad 2010-09-12 22:48:36 i Allmänt,

Idag har jag, plutt och min lille lillebror käkat pannkakor, fy satan vad det är tråkigt att steka! Man borde börja med det innan man blir hungrig :P.

De första gick väl lite sisådär som vanligt, men de blev riktigt bra tillslut. Lite problem med att min dumma spis, spisplattan värmer ojämt, så man får hålla på att snurra stekpannan :/. Ja man kan väl byta platta också :P.

Annars har det inte hänt mycket, massa bus och gos för min och plutts del. Han gillar att bli jagad, så jag kryper efter honom Nu kommer mamma och tar dig, nu kmmer mamma och tar dig. Full fart på han och han springer och skrattar högt  :). efter X antal vändor skrattar inte jag lika högt, mina knän är inte gjorda för att krypa runt på golvet :p <-- min höga ålder börjar visa sig :P.

Imorgon ska snälla Malin passa plutt en timme så jag kan gå till kiropraktorn, egentligen skulle min bror vara barnvakt, men ironiskt nog så har han fått ont i ryggen :P. Kan knappt gå och sitta, stackars min lille lillebror! Tur att vi har snälla Malin som kan ställa upp, hoppas de får mysigt och att plutt bjussar på många kramar :).

Snart måste jag börja plugga igen också, nu jäklar ska jag klara de sista tentorna innan jag börjar så jag slipper ha de efter mig! Nu kör vi hårt!


Kramen




kramen

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-09-13 16:06:55

Jodå allt är bra me oss! med er? =)



Ja vi kom ju me i tidningen tyvärr ;) Såg ut som en dåre men men skyller på att ja är mamma ledig ;) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela