Jennys tankar

Molkom

Publicerad 2010-09-29 10:10:21 i Allmänt,

I helgen så var jag och plutt i Molkom, inte bara jag och plutt utan de flesta ut släktskapet på mammas sida. Vi fick äntligen äran att träffa det nya tillskottet i vår släkt, så söt, så liten, så gullig, underbar och helt perfekt var han! Vi fick nämligen träffa lilla Zack för första gången :).

Åh bebiskänslorna väcktes och det skulle allt vara roligt med en till, fast inte nu när jag är ensam. Hade jag haft sambo hade de nog varit tillfälle att fundera på en till.

Han var så söt och liten, tänk att de varit så små!
Självklart får vi inte glömma resten av skläkten även om Zack lockade mest. Petra och Thomas har fyllt år så det var de som firades tårta kakor och massa gottit :). Grattis till dem!

Fina kort på underverket tog jag också, stackarn blev väl yr av alla blixtrar. Var inte bara jag som ville ha kort på sötisen :P.

Vi kom samtidigt som den lilla familjen så jag och plutt höll oss i köket efter att vi hälsat och pratade med min moster, alla trängdes runt sötnosen.. Så kändes inte som nån stor idea att knö sig in där med plutt så han skulle få kika, utan vi väntade till det lugnat sig lite.

Men va svårt det är att hålla någon annans bebis, jag kommer ihåg när plutt var liten och folk skulle hålla i han. Jag tyckte att men det är bara att ta honom och de krångla och våga knappt ta i honom. Kan säga att nu var det jag som stod där och nej, han går sönder, Perra fick sköta överföringen och jag bara stod där med armarna :P.

Livrädd för att jag skulle tappa lr ha sönder den lilla, naturligtvis vet jag att han inte går sönder och att jag aldrig skulle tappa honom i backen, men nu är det inte min och det är skillnad :P.

Blir nog lite lättare när han blir lite större och starkare i nacken.. Kan jue försöka inbilla mig det iaf :P.

Kramen






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela