Jennys tankar

5 september

Publicerad 2010-09-05 21:40:03 i Allmänt,

Hej hopp gott folk!

Imorse vaknade plutt jättejättetidigt, 4 vaknade han och vägrade somna om, försökte med allt till klockan 5. Då kom snälla mamma och sa att hon kunde gå upp och ta plutt. Så jag fick sova till halv 8, LYX
Vid 11 åkte mamma och Lennart, de skulle ut på sjön och njuta av det fina vädret.

Plutt sa att han saknade farfar och att han ville dit att busa lite och inte kunde jag väl säga nej till de :P.
Så vi packade ihop oss i bilen hämtade morfar och for ut till farfar. Hos plutts farfar var även fabror Christer och tant Marie, alltid lika trevligt att träffa de gulliga paret, så perfekta för varnadra :).

Plutt var mest intresserad av Lasses grus idag :P, stenar är roligt. Han satt där och grävde hur länge som helst.. Först med Morfar och sen med Vivianne, min fina fina lilla plutt!

Mammas bebis börjar bli stor, Lasse påpekade att Vincent faktiskt inte var en bebis längre utan ett barn :P. Men plutt kommer va min bebis hela livet, han kommer alltid vara min lilla vackra pojk!

Alltid skönt att komma ut till farfar Lasse, på landet liksom, allt är så lungt och fint och plutt får busa av sig lite. Jaga vovvar och leka flygplan mm.

Efter besöket hos Lasse for vi hem till pappa, så plutt fick busa ännu mer med morfar. När vi ändå var där passade jag på att bada plutt, går så lätt i de bauta badkaret :P

Efter bad och bus hos morfar så for vi hem till mamma så plutt fick mysa med mormor igen.

Full rulle hela dagen :D



I mormor t-shirt, leker mini di leva :P


Skorna åker av som vanligt, får vara glad över att strumporna fortfarande är kvar på fötterna


Funkis



Vet intre riktigt om jag godkänner detta :P



Kram






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela