Jennys tankar

8:e september

Publicerad 2010-09-08 21:19:09 i Allmänt,

Tjo!

Dagen började jättebra, vi gick upp vid 6 och eftersom vi ändå var uppe så tog vi en morgonpromenad. Kvart över 6 var vi utanför dörren, jäklar va bilar det är ute och åker på morgonen.

Jag har bytt runda nu, fast idag tog jag den kortare som jag brukade gå förut. Man måste få lata till det ibland :P
Får se när vi tar den imorgon, hoppas plutt sover lite längre.

Har varit en ganska bra dag, förutom nån liten svacka. Blev jättedepp idag och jag vet inte varför, tror iofs att det är stress. Men jag vet inte, så många måsten och borden att ta tag i.

Plutt och jag tog en tur till Öna och slappa. Vi tittade på vattnet och undersökte gräset, kottar och stenar. Va så skönt att bara mysa lite :) och komma ifrån Grums.

När vi ändå var i Slottsbron så passade vi på att hälsa på Morfar, så plutt har busat massor idag :).




Min lilla fina älskling  Purple Heart 


Kram








Kommentarer

Postat av: Moster till vincent

Publicerad 2010-09-08 23:52:58

Åh va söt han är, vad han har växt:) saknar er! hur är det me farfars bil? kolla bromskivorna när det blir dax att sätta på vinterdäcken de kan behöva bytas, om du nu använder den. Kram Kram!

Postat av: cissi

Publicerad 2010-09-09 10:13:16

Sötisen!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-10 09:28:17

Vd kul att se han... har inte sett han på jättelänge (4dgr...:-) sitter på kurs i Solna, -tur vi har datorer så man kan glutta lite, längtar redan efter er.

Kram Mamma/Mormor

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela