Jennys tankar

gnäll..

Publicerad 2011-08-29 19:27:49 i Allmänt,

Hej hej!

Nu blir det gnälligt värre..

Gnäll 1: Jag är inne i en sån där spy och hulkperiod, då de är jävligt jobbigt att få i sig mat. Magen värker också. Frukost får jag äta efter 10, varje gång jag öppnar kylskåpet vill jag bara spy! Det har varit på gång ett tag har jag känt, men nu är det här på riktigt.. Inge fel på nåt heller, så det är bara att stå ut..
HUA!

Känner mig ledsen i kroppen liksom, gråter för allt och lite till glädjetårar och sorgliga tårar, min kropp är inte gjord för stress för den slår bakut och blir knäpp..

Idag började jag skolan också, heldag första dagen. Slutade klockan 18:00, var något trött då. Det funkar inte att ha föreläsningar så länge, huvudet var med fram till 4 ungefär..

Kanske inte får börja termin 6 heller, måste prata med dom. Jag ligger efter med en halv tenta och allt ska vara klart till 1 december, det betyder att den ska vara rättad och klar senast då. Den tentan är klar den 2 december, tjoho för de liksom. Måste höra med dom..

Är det inte min tur nu??



Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela