Jennys tankar

Kalas

Publicerad 2011-08-14 20:35:44 i Allmänt,

Tjoho allihopa!

Igår så var vi bjudna på 2-års kalas, Vincents första egna inbjudan, ja ni fattar va ja menar va. Inge släktkalas, lr mammas kompis typ :P.

Halv 3 letade vi oss ut till flokerud för att fira sötisen Lia, Lia Bus :P. Så stor hon blivit och det var så kul att träffa dom allihop. De växer så de knakar de små liven. det var vi och en familj till som var där, helt lagom om ni frågar mig. Barnen åkte kana, busa med Lia's leksaker och åt massa tårta :). Lia's sandlåda var väldigt populär, där spenderades det mycket tid.


























Innan 2-års kalaset hade vi kalas hemma, Anders och Nipha kom och firade Vincent <3. När barnen busat färdigt packade vi in oss i bilen åkte hem och packade och for mot staden :).


Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela