Jennys tankar

torsdag

Publicerad 2011-08-18 22:44:09 i Allmänt,

Hej hopp!

Igår så blev det massa plock i badrummet, är lite trött på hur jag har grejerna, vill göra om och sätta upp hyllor där. Nåt man kan lägga Vincents grejer på.

Sen kom pappa och broder hit för vi skulle åka och handla, min snälla pappa de :).

På kvällen sen kom M och vi lagade lite mat och myste framför tv'n, töla om dittan oh dattan då vi inte sett varandra på en vecka, en hel evighet alltså :P.
 Vincent väckte mig alldeles för tidigt imorse, så det var bara att knalla upp och ta en dusch, duschen är världens bästa tidsfördriv när man har barn. Han älskar och duscha, han kan tvåla in sig 3-4 gånger och ändå inte vara nöjd Mer tvål mamma, mer tvål.. Det blir en lugnare morgon och man slipper hitta på nåt underhållande när manäär sådär dyngtrött. Man ståd där och duschar och piggnar till.

Vad gjorde man innan duschen fanns?? :P.

M tog en lång sovmorgon så jag hann både plugga och äta innan han ravade sig upp och följde med till dagis och hämtade min lille bebis.

Min fina fina lilla pojk, han är så mammig på morgon och kramar mig så hårt när jag ska lämna honom, så börjar han snyfta och underläppen börjar darra, min fina lilla älskade pojk. Jag vet att de går över snabbt, men det är lite jobbigt, då är det bättre att han gråter iställe för att se sådär ledsen ut :/.

Imorgon ska han vara hemma och hjälpa mig att göra en tårta, en utan marsipan, de ni. M gillar inte marsipan och han måste moffa tårta när han kommer, annars kan inte jag låta bli den och då går de inte bra med fettkampen..

Trött som en gnu nu, så jag får ta och hoppa i säng nu..

Vet knappt va ja skriver..

Kramen på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela