Jennys tankar

Förkyld

Publicerad 2011-02-15 22:31:43 i Allmänt,

Tack för de fina kommentarerna om tårtorna :).

Är helt slut i kropp och huvud, asförkyld så jag vet knappt vad jag heter. Då kan man undra varför jag kutar runt på Centralsjukhuset, men jag kan faktiskt inte missa nåt mer. Var hemma hela förra veckan och jag har inte tid att ta igen det i sommar..
Så plutt har varit hemma i 2 dar nu, han hade feber i månad igen, min lille bebis. Snälla mamma har haft semester och passat honom i 2 dar, då broder också legat i feber. Vet inte vad som gör huvudet mest snurrigt, alla tider, barnvakter, dagis, mm  lr själva VFU'n.

Men idag sörrni, vet ni vad... *trumvirrvel*
Jag har satt min första PVK!!!

Jag hitta kärlet direkt <-- skryt, men missa att stasa av så det förstörde antagligen kärlet.. Så jag fick göra ett nytt försök och poffs å satt den som ett smäck :). Har bara stuckit dockarmen förut, så det var riktigt fränt att få prova att sätta en på riktigt :). Har en riktigt bra handledare som sparkar mig i arslet och ser till att jag faktiskt vågar prova :).

Så nu ska jag försöka se till att jag får sätta några fler..

Ne skolarbeten måste göras, sova får man göra när man blir gammal..

Kram

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-02-15 22:56:42

Vad är du på för avdelning? :) Kul att det gick så bra att sätta PVK:n. Kram!

Postat av: Milla

Publicerad 2011-02-17 23:29:58

Tror infektion är en superbra avdelning! Var på föreläsning i skolan när de var folk från infektion som pratade, och det verkade superintressant. Passar dock inte mig riktigt då jag har sån bacillskräck och tror jag får varenda överförbar sjukdom så fort jag är i närheten av en. :P Jag var på MAVA - medicinsk akutvård. MYCKET bra och lärorikt, men väldigt högt tempo! Ingen avdelning jag skulle vilja vara på i framtiden. Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela