Jennys tankar

Dagis

Publicerad 2011-01-12 23:11:11 i Allmänt,

Jag vet, det heter förskola..

Vi knallade till dagis i måndags för första gången, Vincent trivdes direkt. Vi gickin och han gick fram till en fröken och skulle sitta i knä, där satt han och fick banan. Han älskar banan, han kunde leva på banan och clementin om han fick :).

När vi skulle gå hem första dagen så stod jag och krångla med att sätta tillbaks åkpåsen i vagnen, då knallade Vincent iväg till ett par fröknar på en annan avdelning och sträckte upp armarna, min tuffa lilla sötis de. Vet iofs inte om jag tycker att det är så bra att han går och sträcker upp armarna åt främmande människor..

Det är en annan kille som också skolas in på samma avdelning som Vincent, som är i samma ålder så de har varandra iaf. Det är mest äldre barn på avdelningen så det känns bra att de 2 har varandra :). De andra barnen är så söta också, Vincent springer mest runt så jag brukar pussla och prata lite med de större barnen. Sen kommer iofs Vincent springnas och ropar mamma för att visa eller att kolla läget lite :P.

Det är svårt för dessa 2 små gossar att somna också, de röjjer runt som bara den i vilorummet :/, hoppas de kommer gå bättre snart.. Ska försöka ändra så han får den sovtiden här hemma också..

Iaf..

Fröknarna är underbara och jag tror inte vi kunnat hamna på ett bättre ställe :).
Det känns som att detta kommer bli kanon
Inskolningen har än så länge gått jättebra, imorgon ska han dit själv för första gången.. Spännande..




Trött kille påväg hem efter sin första dag på dagis :)


kramen


Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-01-12 23:15:57

Haha, vet inte? Förmodligen har alla killar det i sig bara att det inte alltid kommer fram, eller så är den jag har unik! :D



Bra att det gick så bra på förskolan!

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-01-13 11:35:06

Fröknarna är superduper på alla avdelningar! :D Han kommer trivas som fisken i vattnet tror jag. Det gör mina grabbs i alla fall. De vill aldrig gå därifrån, får bråka varje gång vi hämtar dom. . . .

Och det där med att det mest är äldre barn, det gör att de små lär sej fortare hur det ska gå till. Det är bra :) På Samuel och Dennys avdelning är det de två och en till som är lite yngre, resten är 3 och 4åringar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela