Jennys tankar

Sjukdomslära :P

Publicerad 2011-01-10 21:17:08 i Allmänt,

Förra veckan bestod av massa plugg, på torsdagen hämtade mamma mig och Vincent eftersom jag skulle ha tentan på fredan.
Snälla mamma och syster yster var barnvakter :). Hela torsdan satt jag och plugga, vid 8 på kvällen tvingade jag i mig kaffe till och med och inte lite kaffe heller (för att vara mig är det asmycket). När mamma skulle gå och lägga sig förflyttade jag mig in till systers lägenhet. Jag stängde av datorn som vanligt, satt mig i systers soffa för att fortsätta plugga och då var datorn död. AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH, Fan!
Av alla tillfällen en dator kan lägga av så är det inte när man sitter och pluggar, nåt datorn borde veta om tycker ja.

Så jag bestämde mig för att gå och lägga mig istället, hur tror ni det gick efter ett mega glas med kaffe :P.



Se så "lite" kaffe det är kvar.

Tentan känns sådär, men förra tentan var jag övertygad om att jag missat på och den blev godkänd, så jag håller tummarna :). Hoppas hoppas!!
Klarar jag denna så är det en rest-tenta kvar och den har jag den 22:e klarar jag den börjar jag från noll när jag börjar teminen. Skulle vara så skönt att starta från noll och inte ha nåt släpandes efter sig. Så det är bara att bita ihop och sätta fart med pluggandet. 


Kram


Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-01-10 21:44:19

Duktig du är! Kommer säkert klara denna tentan ska du se. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela