Jennys tankar

Shopping

Publicerad 2011-01-10 21:28:22 i Allmänt,

När det var tenta dags för mig var jag as trött, Vincent vaknad typ 4 gånger den natten och det är inga små vakningar där man ger nappen och han somnar om.

Vet inte hur länge jag var vaken, på morron satt jag med han i famnen och han grejsa med nåt och jag bara nicka till orka inte hålla ögonen öppna. Men nu ska jag inte klaga på de, min lille plött är värd all tid i världen även om det är natt och jag knappt vet vad jag heter.

Var som en zombie hela tentan, men jag lyckades koncentrera mig tillslut iaf..

Efter tentan så for vi till elgiganten för att kolla min dator, snälla va inge dyrt.



Det var sladden som tur var, fråga killen vad en sladd kosta..
-ja, just den här kostar 1700 kronor
-1700 spänn för en sladd??
- ja men det finns från 300 kronor och uppåt..

Tur för inte fasiken hade jag lagt 1700 på en sladd!

När vi ändå vandrade runt inne på elgiganten så köpte syster en skrivare till mig, eller jag ska få den i födelsedagspresent av mamma, bordet och syster. Det bästa med den är att tonerna (lr vad det heter) kostar 149 kronor. Så jag behöver inte punga ut med multum för att skriva ut skolarbeten :P.

När vi ändå var ute och åkte passade vi på att åka in till sommarlagret och där sprang jag på ett billigt köksbord och stolar, så nu är mitt kök super najs som Ica säger :P.



Ja det var nog allt för fredan..

Pöss och kram




Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-01-10 23:27:57

Åh, hade de mkt på sommarlagret eller? B

Vill ha nytt köksbord och stolar jag med då vårt var det vi hittade på IKEA under en panikshopping på två timmar, då vi skulle handla typ allt som behövs till ett hem. Det var när vi bodde i Lund. Har inte köpt nytt sedan dess! Gah.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela