Jennys tankar

13 Januari

Publicerad 2011-01-13 22:11:05 i Allmänt,

Idag var dagen D, då Vincent skulle vara själv på dagis, min stora lilla pojk.

Jag "förberedde" honom hela morron på att:  mamma bara skulle vara bort några timmar, så mamma lämnar absolut inte bort dig. Mamma älskar dig mest i hela världen vet du, mer än till månen och tillbaka det får du aldrig glömma. Men du är en stor pojk nu så detta klarar väl du? Ska väl bli kul att leka med alla barnen och det är bara för en stund vet du, mamma kommer och hämtar dig, hon lämnar inte bort dig.

Det bästa med att lämna honom 10 på dagis är att vi hinner med massa bus, dvs morrongympa för mig :P. Vi springer fram och tillbaka, jag bär upp och ner, upp och ner hela tiden :P. Massa skratt och kramar :).

Iaf så vid 20 i 10 började vi plocka fram ytterkläder och kolla så vi hade mjau och tuttisen med, saker man absolut inte får glömma.
Snälla mamma har varit i Stockholm på kurs så jag har haft lyxen att kunna brumma till dagis i 2 dar :). När ytterkläderna var på gick vi ut till mormors brum brum och packade in oss, jävligt kallt imorse och jag fick skrapa alla rutorna :/ *suck*.

Iaf på dagis så klev vi in jag tog av kläderna hejjade på personalen och pussade plutt och han började gå in mot alla barn.. Jag sa Hej då Vincent och en fröken tog upp han och då såg han att jag stod vid dörren, då var det kört.. Men jag sa hej då älskling också gick jag, vinka till han i fönstret en snabbis och sen vandra jag snabbt därifrån mot bilen. Min lille pojk.. Fast han har haft jättekul idag :) och han och den andra killen till och med sov på dagis idag :).
Men det kändes ändå lite i mammahjärtat när man gick därifrån..

Det var faktiskt riktigt skönt att vara barnledig på dagtid, om man nu får vara så ego :P. Men jag passade på att stryka gardiner och få bort julgardinerna, jag fixade kalopsen vi skulle äta när han kom hem, jag skrev ut massa saker till skolan, ja timmarna gick fort..


Gardinerna är uppe, men på bordet är det kaos.. Lite julsaker kvar, som de röda krukorna och ljusen, men de tar jag en annan dag :P


Kram


Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-01-18 12:11:27

Undrar vem som har det jobbigast, mamman eller sonen? Tror och vet att Vincent har hur kul som helst på dagis, han är både framåt och nyfiken, ochkommer att lära sig massor och ha hur skoj som helst! Sen när dagen är slut och ni ses igen, blir det ju extra mysigt, och jag är glad att du får lite egentid, det är du VÄRD, ävenom jag håller med om att Vincentär goaste och underbaraste lille gossen på jorden! KraaaaM!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela