Jennys tankar

Borgvik

Publicerad 2011-07-16 22:41:00 i Allmänt,

Vincent och jag släpade med Lelle, Mormor och morbror till borgvik på motordagen. Hett som satan var det där, det var det inte i Karlstad där vi åkte ifrån. Var riktigt roligt och vi träffade mycket folk, som man inte sett på länge. Vi sprang även på plutts farfar och kusin T, mamma Marie var också med:).

Vi sprang på Malin och Jossen och fick oss en liten pratstund, träffade även ett gäng med Zaringar :). Såg allt några fler också, får nog bli borgvik fler gånger. det var första gången jag var där..

Vi kollade in Biltema, mest för att jag bara var tvungen att ta ett kort och skicka till Nina :P. Vi lyssnade på dökött, kollade bilar, skrattade som tokar när det var dragning :P.












Var en riktigt rolig men rörig dag :P

Kram kram'


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela