Jennys tankar

Onsdagen

Publicerad 2011-07-06 22:57:00 i Allmänt,

Hej hej!

Nu har jag haft 2 lediga dagar och det har varit superskönt :). I onsdags så var vi i stan och köpte balkongmöbler, hälsade på mormor och moster på jobbet och ar på Mariebergsskogen med garbbarna och busdae runt och käkade glass.

Äntligen har jag möbler på balkongen, har bara haft Vincents lilla bassäng där förut, ska ev knö dit en solstol också men vi får se. Tycker det är lite svårt att få det bra på balkongen, men men jag kan sitta där nu iaf (och dricka vin på kvällarna :P).

Släpade med broder som fick vara lite bärhjälp, eftersom jag inte kunde ta med någon vagn då jag skulle ha möblerna där + att det är omöjligt att gå i affären utan vagn med Vincent. Jag springa! så sätter han av i en jäkla fart åt nåt håll :P. Han blir så stor, ingen haklapp, ingen pipmugg lr annan bebismugg längre, blöjan håller vi också på att tränabort, då han inte vill ha den längre, nu gled jag in på helt fel spår här :P...

Efter affären drog vi till YIT och hälsade på mormor och syster, alltid kul att hälsa på dem på jobbet. Vincent brukar gå runt och säga hej till alla grabbar där och störa i jobbet :P.
Efter lite prat och gos med mormor och moster for vi vidare mot mariebergsskogen. Vi mötte upp Magnus och Anders där, Anders är storfavorit hos Vincent. Anders skulle med överallt och det gick bara att hålla Anders i handen.. Ändå har han inte träffat Anders så många gånger, så jag fundera på om Anders muta han med choklad :P.

Mycket bus och lek, så tittade vi på djuren, sen blev det glassdags. 300 spänn på glass lr ja 270 nånting för 3 glassar :P. Dyra men smarriga!

Magnus var duktig och hade kameran med sig, så jag får korten av honom någon gång.

Sen på kvällen blev det tv mys :)


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela