Jennys tankar

12 Juni

Publicerad 2011-06-12 23:32:35 i Allmänt,

Idag har jag och Vincent hunnit med en hel del faktiskt, imorse körde vi hem broder och efter de tankade vi bilen och tog en sväng förbi trulsen.

Klockan 1 skulle vi vara hos Nina, som tog examen för bara några dar sen, tänk nu är hon färdig sjuksköterska :). Duktigt Nina! Lucas och Noah var också hemma så Vincent har busat för fullt idag :).





Bus i soffan


Sagostund

Vi var så hurtiga, så vi passade på att gå när det var så fint väder. Härligt att få komma ut, känner att det är ännu viktigare för mig att ta tag i detta nu, så nu kör vi!!

Efter att vi sagt hej då till Nina så tittad vi in en snabbis hos Anders och Nipha för att låna toan :P. Sen bar det av till Bark, lr ja inte hem till Bark utan vi skulle ta en promenad..

När vi gick förbi lekapraken så var det en liten kille som promt skulle gunga, så det var bara att traska däråt :P.






Jag passade på att leka lite jag med :P, tänk va kul det är att klättra gunga och busa  :P.



På hemvägen bestämde Bark att vi skulle ta himlabacken, något vi ska göra varke promenad kom vi fram till :P.

Bara denna biten kvar..


Denna biten avklarad :)..


Påväg hem från Nina sprang vi på en annan Nina och hennes kille och deras underbart fina lilla S, så liten och fin! så liten och perfekt, tänk att de kommer ut så perfekta. Inge bebissugen jag :P. Grattis igen, de där har ni gjort bra!


Kramen


Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-06-13 08:57:24

Åh vad duktiga ni är!!!! Vilken het morsa och vilken söt unge förresten... ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela