Jennys tankar

Fettkampen 2

Publicerad 2011-06-19 21:16:06 i Allmänt,

Hej hopp!

6 deltagare har vi än så länge, men vi hoppas på fler..

Vi tänkte att de som vill, kan få hitta på ett alias för att på så sätt hålla sig anonyma. Man kunde kanske skriva att nu har lojsan3 gått ner 2kg.. Det enda är att ni måste ge er till känna ifall ni vinner, annars kan ni vara helt anonyma om ni vill. Det bästa är jue om någon vet vem som står bakom namnet, för att ingen ska glida in och fuska.
Men vem som helst får vara med, kända och okända..

Ni som deltar får gärna komma med ideer..

Jag fundera på om man skulle fixa en blogg som alla får inloggningen till (som bara vi deltagare har adressen till då), så kan man skriva lite vad man vill, om man behöver peppas på, vilken diet ni provar osv, ja vad som helst helt enkelt. Naturligtvis så skriver de som vill i bloggen under sitt påhittade namn och man behöver jue inte skriva nånting om man inte vill..

Kom igen nu folket, hoppa på de här, ju fler desto roligare.

1 Juli till 1 December kör vi!



Kram

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-06-19 22:02:12

Skönt att du tar tag i detta jenny, jag hjälper gärna till, men det lättaste är kanske om en håller reda på saker och ting. Om inte bloggidén gillas så kanske du kan skapa en epost där folk kan "rapportera" Då kommer ju du och bara du veta namnet på de som väljer att vara anonyma också.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela