Jennys tankar

Tentan och sommarlovsmys

Publicerad 2011-06-12 23:03:59 i Allmänt,

Den 8:e juni hade vi äntligen de 3 sista tentorna, inte för att jag haft direkt tid att träna på dem men nu är de klara. Bara skönt att bli av med det sista, kan säga att kirurgitentan var de nog inte många som blev godkända på..

Räknar med att få göra om den om hon inte rättar jättesnällt :P.

Efter tentan väntade jag in Lisa och pratade med lite nya klasskamrater, alltid kul att småprata lite.
Klockan 18 skulle vi samlas hemma hos Anki för lite sommarlovsmys :). Jag och Lisa pratade fram och tillbaka om vi skulle gå lr inte, men efter lite på puschning från Lennart och syster så bestämde vi oss när klockan var 17:50 för att gå. Fick vin av syster och Lennart rattade för att hämta upp Lisa innan vi drog till herrhagen.

Var rirktigt trevligt att träffa nya människor, vi ar haft praktik hela terminen, så jag har bara träffat dem som varit i min grupp.. Trevlig kväll! Jag och Lisa fick åka vid 21, då jag var tvungen hinna handla tårtgrejer innan 22.. Malins tös Jossen tog studenten den 9:e och jag hade lovat att göra tårtor.

Tyvärr får ni inga kort från sommarlovsmyset då jag knappt känner dem som är med, vet inte vad dom tycker om att hamna på min blogg.



kram


Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-06-13 08:56:12

Men JENNY!!!! Skärpning!! Inte ska du gå ifrån en fest bara för den saken! hade knåpat ihop tårtorna själv, även om dom inte blivit hälften så fina och goda som dina! Usch vilket dåligt samvete jag får nu!



Kraaaaaaam

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela