Jennys tankar

Trivselkväll

Publicerad 2011-06-22 20:10:24 i Allmänt,

Hej hopp!

Så nu ska jag få tummen ur och äntligen uppdatera här, så lite tid att lägga på bloggen. Finns så mycket annat som jag vill lägga min tid på :).
Detta kommer bli en kanonsommar, mer kanske ni får reda på någon annan gång :P.

Jag och Vincent har varit på trivselkväll på dagis, det var trevligt att få se alla andra föräldrar och barn. Så söta när de springer runt och leker, vi lekte lekar och sen avslutades det hela med att barnen sjöng för oss.
Duktiga de små liven är!









Jag tycker att Vincent har fått sig alldeles för mycket sötsaker, så jag hade packat med äppelskivor, russin, mariekex, sånd där barnfestis och kravmärkta "barnkakor". Han åt de tills han upptäckte vad alla andra hade med, massa kakor och stora bullar, jo tjena lätt att försöka få i han äpple när kompisen 1 meter bort smaskar stor bulle..

Det var en trött liten kille och jag som traskade hem efter en myspys dag :)


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela