Jennys tankar

VFU

Publicerad 2011-03-15 20:27:53 i Allmänt,



Hej hopp!



Idag ringde klockan kvart över 4, behöver jag säga att jag var trött som ett as.  Upp och göra sig iordning, jag har som mål att sitta i bilen senast kvart över 5, det klara jag idag iaf <-- så bra början.

Var första riktigta dagen idag i Arvika på avd 8, spännande fast det är lite jobbit med nya rutiner. En avdelning säger att så får man inte göra nästa säger att det är okej.. Men det ska nog gå bra, blandat lite antibiotika och satt en pvk, vilket gick så där.
Jag blev så snopen när nålen inte hade stickskydd så jag visste inte vart jag skulle göra av den, där stod jag som ett fån.. Man har blivit bortskämd på infektion.. var även med när de satt en KAD så det ska bli spännande att få sätta själv.

Personalen verkar jättebra och läkarna också, ska bli kul att få vara med på operation också, fast jag är lite nervös. Man vill jue inte svimma liksom, men det ska nog gå bra hoppas jag..

Dagis var stängt idag så min snälle underbare bror ställde upp som barnvakt :). Får lite dåligt samvete med allt ansvar han får ta förVincent nu, lämna på dagis som han redan gjort under hela praktiken på infektion. Nu måste jag åka ännu tidigare så han lämnar nu också, pappa, mamma och syster turas om att hämta då jag slutar 22 kommer hem skitsent de dagarna. Jag som hatar att köra i mörker, inge älgstängsel finns det heller..

Ne, nu ska vi inte gnälla :P

Jag och min handledare idag har pratat barn och bebisar, en manlig ssk la sig i och vi hade inte riktigt samma åsikter :P.

Ne nu ska jag hoppa i säng snart..


Pöss pöss




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela