Jennys tankar

50 +

Publicerad 2011-05-27 12:46:34 i Allmänt,

igår när jag var på MVC, så passade jag även på att boka en tid till mig på vårdcentralen. Jag frågade en av sjuksköterskorna om de kunde sätta upp mig på en tid, så redan innan vi började klämde de lite på mig och beställde en massa prover. Jag fick nog lyx-paketet, de tog hur många prover som helst, klämde igenom hela kroppen och gjorde lite olika tester. Har inte fått svar på alla prover än, men han misstänkte stress.

Vi får se, har fortfarande ont i kroppen och det flyttar sig hela tiden, igår satt det i händerna och ena armen, armen är iofs kvar än. Fast mycket är bättre, illamåendet är kvar fast inte lika kraftigt som förut..


Vi får se vad som händer.


Ikväll är det 50-års fest, min lilla moster börjar bli tant :P
Så det blir party för hela slanten, jag har fått äran att göra tårtor :). Det har gått lite si och så med dom, har svårt att hitta nån design som passat och svårt att få de som jag vill. det slutade iaf med att det blev några enklare tårtor som förhoppningsvis smakar bra då jag provat nya fyllningar efter födelsedagsbarnest önskningar.

Marsipanen på tårtorna blev ganska tunn och naturligtvis glömde jag fuktspärren, så hoppas de står sig tills ikväll.
Skulle ta av locket på tårtformen förut för att ta kort och då jävlas de jävla locket med mig. Handtaget fastna i fel läge så när jag lyfte uppåt blev hela locket snett och dunka i tårtan. Ett stort jack blev de som jag försökte laga, men vacker blev det inte FAN!.

Kort kommer senare då jag inte vill att 50-åringen ska få se dom sist av alla :P..

har ni tur kommer det upp lite kort på mig och mina kusiner när vi svänger våra lurviga :P



Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela