Jennys tankar

I Sunne hos Linnéa

Publicerad 2011-05-22 21:36:04 i Allmänt,


Jag och Vincent har haft en sån där mysig helg ihop, han är så fin min lilla underbaring. Jag vet att jag skriver så nästan jämt, men det går liksom inte att låta bli!

På fredagen skulle vi egentligen ha träffat Camilla och Linnéa på eftermiddagen, men Linnéa hade blivit sjuk så vi får skjuta på det. Jag och Camilla har inte setts på en evighet och jag saknar henne så, måste träffas och töla hoppas hoppas vi jobbar mycket ihop i sommar :).
Svårt att få till träffar när de små blir sjuka  hon jobbar och jag pluggar, så är det kalas och tentor , ja fullt upp jämt.

Iaf så på fredagen drog jag och Vincent mot Karlstad, vi skulle sova i stan eftersom jag hade tenta på lördagen. Vincent sov inne hos mamma så han skulle få sova utan att bli väckt, som om de nånsin hänt att han har tagit sovmorgon :P. Jag sov hos syster yster, så vi hade film-mys, fast utan film :P. Vi kollade på Criminal Minds och käkade rostat bröd och drack te, vet inte hur många avsnitt vi hann med innan jag trillade i säng. Klockan ringde halv 7, men jag snoozade säkert till 7. Gjorde mig iordning och gick in till mamma för att äta frukost, Lennart hade som vanligt dukat upp frukosten, det är sån lyx att komma till köksbordet och det är massor av grejer framdukat och man kan välja och vraka vad man vill, MUMS!
Så är det varje helg hos mamma, Lennart han kan det där med frukost.

Göra tenta är väl att ta i, då jag enbart åkte dit för att skriva av frågorna på ena tentan och den andra tog jag med mig som den var. Jag läste denna kursen 09 och kände att jag ville se hur tentorna ser ut nu, vad tar de upp, vilken lärare gör tentan mm. Det är den enda tentan jag ligger efter med, men den tar jag vid nästa tillfälle.

Efter att ha suttit av de där 40 minuterna som man måste sitta, rattade jag mot mamma för att göra mig och Vincent klara för en tur till Sunne :). Vi skulle till Linnéa och hälsa på hennes familj, det var så roligt att se Linnéa och självklart resten av familjen också. Vi töla om allt, va jag saknar henne. Vi pratade en hel del bebis, då hon ska ha när som helst.

Här har ni den vackra magen, den blivande mamman är naturligtvis också vacker.



Vi åt mat, fikade och pratade en hel del massa, dagen bjöd på många skratt :).
Annie var det full rulle på och trodde att det låg en lillebror i magen, hon tog hand om Vincent så bra när vi satt och tölade, torkade upp när han spillde, toirkade honom runt munnen mm de var så söta.

Hennes stora tjej Emilia hade en kompis där så henne såg vi inte så mycket av..
Linnéa har ett så fint tjejnamn också, ett sånt där som jag önskat att jag kommit på själv om jag nu väntade barn.
Skriver de inte här, för det ska inte snos av nån :P.

Vi pratade en hel del namn och jag sa att nästa barn har jag namnet klart på om det blir en tjej. Det blir en Lilly/Lily då, det bestämde jag när jag gick i 8:an och jag viker mig inte där, men så måste man jue komma överens med pappan till barnet också.. Kan bli svårt där, för jag ska nämligen ha det namnet, jag har "levt" med de i tanken sen 8:an och det går liksom inte att ändra..

Vi kom in på det när Linnéa sa några namn som Stefan sagt stopp för :P. Jag får skaffa mig en mesig gubbe lr iaf en som är snäll nog att låta mig bestämma namn :P.


Allt smakar bättre om man hoppar samtidigt :P. Vincent mumsar kärleksmums.


Fina Annie, lägg märkte till att Vincent förbereder sig på att kasta sig över Nalle Phu =P


Nu har han kramkalas med Nalle Phu, och Annie "ritar" på bordet.

Detta får vi göra om snart fast med en liten bebis vid sidan av bordet :). Vi prata om att Pillan kommer hem nångång i Juni och vi kanske skulle försöka oss på en liten grillkväll då.  Det svåra blir att välja datum som vi alla 4 kan på, men nåt ska vi nog kunna hitta som passar.

Fick ännu mera energi av denna dagen :).

Efter en trevlig dag i Sunne rattade vi in till Karlstad för ännu en natt hos mamma. Syster skulle ut med några kompisar så jag och Vincent tog en av extra sängarna hos mamma. Vincent sov jättegott hela natten och håll i er nu, han sov till 10, ja ni läste rätt, till 10!
Det var en trött liten kille jag hade efter allt springande i Sunne och sen en cykeltur med mormor. Jag var inte heller sen med att hoppa i säng, först låg jag brevid Vincent för att han skulle somna, brukar göra det när de är dubbelsäng så han inte kravlar ur :p. Det sluta med att jag somna och vakna till vid 22, gick upp och gjorde mig iordning för kvällen och sen somna jag om ganska snabbt.

Söndagen spenderades med lite biltvätt och häng hos moster, lite bus i lekparken blev det också.

Ne nu blir det snart sängen för mig

pöss och kram





Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela