Jennys tankar

Helgen

Publicerad 2011-05-15 22:34:38 i Allmänt,

Igår satt jag bänkad framför tv'n i Borgvik, redo för att kolla på eurovision song contest. Jag, Bark, Broder, Marie, Christer och Lasse. Okej då, det var bara jag som ville se de, men vi satt där allihop :P. När omrötsningen började spelade vi TP. Jag och Bark var ett lag, ett dåligt lag, jisses vilka frågor vi fick. Fredrik och Marie fick "barnfrågorna" och vann överlägset :P.

Trevlig kväll, med tv-tittande, spel, vin och trevliga människor :).












Idag så hade jag sovmorgon, snälla mamma hämtade Vincent dagen innan så jag skulle kunna ha en slagerkväll :). Vaknade strax innan 10, drömmer så mycket konstigt nu för tiden..
Sen grejade jag en del här hemma innan jag for mot staden för att pussa på min lilla prins. Min fina fina underbara älskling! 
Väl i stan så dög inte jag, det var bara mormors famn som passade, men sen blev han mammig igen, mitt lilla hjärta.
Efter lite mys, mat och fika så tänkte jag passa på att städa bilen. Det slutade med att jag tog alla bilarna när jag ändå var igång. Så 4 bilar har fått alla rutorna putsade på både in och utsidan, de är dammsugna och lite halvurtorkade... Det började regna, vilket var lite typiskt då jag började med att putsa alla rutorna :P.  jaja det blev bättre än innan ändå.

Imorgon börjar nya VFU'n, ska bli spännande, fast jag vet inte när eller vem jag ska träffa. Hon som har hand om studenter skulle ha ringt mig i fredags, men jag har inte hört ett dugg. Så jag får väl knalla dit runt 8 och se efter om nån saknar mig :P.


Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela