Jennys tankar

Klag

Publicerad 2011-05-18 21:00:23 i Allmänt,

Tjoho!!

Under dagarna knallar jag runt på vårdcentralen i Grums, mycket roligt kan jag meddela er :)!

Jag sitter med och lyssnar på rådgivning och tidsbokningar, vilket jag tycker är väldigt lärorikt. Vad ska man snappa upp som "akut", vem behöver läkartid, vem ska till sköterskan mm.

Idag var jag med på planerad mottagning och diabetesmottagningen, man får se väldigt mycke!
Jag har även varit på akutmottagning och fotvården.

Har jättekul på VFU'n, allt funkar här hemma okej lite mer tid till städning skulle man kunna önska men, den tiden får Vincent iställe! Jag älskar att jag både kan lämna och hämta på dagis :), vi har fått rutin på det mesta nu och det är så skönt att inte krångla nåt mer. Ingen annan som måste hämta eller lämna, eller sova över mm.

Men på övriga plan är jag så trött, jävligt deppig faktiskt. Det är sällan som gråten är långt borta, jag vet inte ens vad det beror på, jag kan inte skylla på sömnbrist. Jag är bara trött och det går liksom inte in att jag är de, jag är så jävla trött på att stå själv.


*suck*

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-05-18 22:15:15

Förstår att det måste kännas oerhört frustrerande. Men du är stark. Du klarar det. Och tids nog kommer du inte att stå ensam längre. <3

Postat av: Erika Å

Publicerad 2011-05-19 08:28:50

Du är en fin människa, när tiden är inne så är det fin tur att träffa den rätte ;-)

Annars har jag en kompis som är singel :-D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela