Jennys tankar

Mardröm

Publicerad 2011-05-15 22:55:49 i Allmänt,

Flera nätter nu har jag drömt att de tar Vincent ifrån mig, hemsk tanke!!

Kan säga att när jag vaknat och ser mitt lilla underverk känner jag mig otroligt lättad :).

En gång var det mitt ex R och hans mamma som kidnappade Vincent..

Det började med att en tjej kom hem till oss i Slottsbron och hon såg så lurig ut (detta var en vi kände kommer bara inte ihåg vilken tjej :P) och hade min brors ryggsäck. Vi ryckte den ur näven på henne och hitta en bomb, jag hann springa ut och det så Poff i köket och sen kom ett eldklot.. Jag kämpade med att dra ut min skadade bror och hittade Vincent och fick med han ut. Sen fick jag se den luriga tjejen sitta och stor flina vid köksbordet, sen hörde man Poff Poff Poff Poff från hallen på nedervåningen, sen ett jätteeldklot och under detta eld klot passade de på att kidnappa Vincent. R var nämligen helt säker på att han var Vincents pappa :P. Blev värsta jakten för mig, när jag letade och försökte få tillbaka min lille son.
Lyckades hitta R¨s mamma, men hon visste inget sa hon ändå hade hon massa kort på min Vincent..

Vaknade innan jag hittat Vincent, vet inte om jag vaknade av att jag gråt, men det var otroligt skönt att se Vincent ligga i sin säng och sova.

Andra drömen var det familjen som glömt att hämta Vincent från dagis och istället för att ringa mig hade personalen ringt socialen som hade kommit och hämtat Vincent. Först när jag ringde hem för att se hur de hade gått med dagishämtningen,  sa både pappa och Fredrik att de hade inte hämtat Vincent. Jag sprang ifrån Psyk och kastade mig i bilen och körde till dagis. Mötte personalen som sa att socialen hämtat honom och det var det ena med det andra. Vet inte var det var för dagis men det hade en bro till ingången :P.
Iaf så fick jag kämpa och slåss för att försöka få tillbaka Vincent, vakna innan jag vet hur de sluta. Plutt låg brevid så jag var bara tvungen att lägga mig lite närmare och hålla om honom innan jag somna om.


Hur skulle jag klara mig utan min lille prins?


Pössen




Kommentarer

Postat av: Ananas

Publicerad 2011-05-15 23:57:35

Tack så mycket! Ni kommer klara er galant!



Usch och fy vilka drömmar. Hela världen skulle gå under om man skulle bli av med sitt barn. Hoppas drömmarna ger med sig och att du kommer drömma fina drömmar framöver :)



Hoppas allt är bra med er. Kramen

Postat av: Therese

Publicerad 2011-05-16 03:30:19

Vilka hemska drömmar!

Ahaa då får du skriva om hur det går till där bakom kulisserna ;P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela