Jennys tankar

MVC

Publicerad 2011-05-27 12:22:44 i Allmänt,

Hej hopp!

Igår hade jag en jättebra, kanondag!
Jag fick gå brevid på mördravården :), kan verkligen tänka mig att jobba som barnmorska, jag och 3 miljoner till. svårt att norpa åt sig platserna har jag hört..

Iaf så jag fick klämma på fina fina bebisarmagar, med både 1 och 2 bebisar i. Så spännande att få se det från andra sidan, den endra erfarenheten jag har från MVC är när jag själv gick där med Vincent i magen.

Jag var även med på några inskrivningssamtal, där man fick träffa de förväntansfulla föräldrarna. Jag har liksom missat den biten känner jag så det var roligt att se några blivnade pappor :). Jag var även med på några undersökningar, som var väldigt lärorikt bla så tog vi några cellprov.


Vi hade en del utländska patienter också och det var spännande att se hur det gick till med tolk och hur man löste allt.
Visst ni föresten att man kan lämna in kläder och leksaker på MVC (antar att de funkar på BVC också ?), så de flyktingar ( får man säga flykting utan att det uppfattas som otrevligt lr rasistiskt nu? Jag hänger liksom inte med i svängen där...) här i grums får när det är lite knapert. Jag ska faktiskt ta och rensa nån dag och lämna in en hög med kläder och lite leksaker, de tycker jag ni också kan göra..

Ne nu får jag fortsätta pyssla här hemma, så jag hinner klart inför 50-års festen ikväll.


Pöss och kram





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela