Jennys tankar

Svammel

Publicerad 2011-05-04 23:46:43 i Allmänt,

Hej hopp!

Nu var de förbannade boten betald, skitparkering :P.
Parkerar på ett annat ställe nu, jag får iofs gå lite längre men det är de helt klart värt.

Gissa vad jag och en av mina tokar har gjort, jo vi har börjat springa. De ni, de trodde ni väl aldrig om mig som bara springer om jag blir jagad.
Nu gör jag det mest för att bevisa för min killkompis att jag visst kan! Hur svårt kan de va liksom..
Vi sprang inte hela vägen utan det blev mer springa, gå springa, gå, men vi är på gång iaf.

På freda ska vi ut igen, tror jag iaf, jag måste kolla halsen igen. halsen är inte bättre fast jag käkat tabletter, öronen värker iaf inte så mycket..

Händer inte så mycket, jag gör min psyk VFU på nya huset vid csk, lite tur att Klaragården flytta så jag slapp leta upp ett nytt ställe. En intressant plast att vara på, men samtidigt väldigt svårt tycker ja.

Min Valborg var föresetn toppen, jättekul kväll med mina glada grabbar :). En kväll med några överraskningar :P.

Ne nu måste jag hoppa i säng imorgon blir det upp och fixa grejer inför skolan och kalaset på lördag.

Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-05-05 20:28:32

Vad duktig du är som börjat springa! :) Var springer du någonstans? Själv har jag varit kass och inte sprungit en enda gång denna vecka.

Postat av: Milla

Publicerad 2011-05-08 19:07:57

Där brukar jag också springa! Ser du någon som flåsar och är röd som en tomat i ansiktet som ser bekant ut är det med all säkerhet jag. Jag springer dock först mot Lassehall och sen vänder jag och springer in på den där vägen. Men springer du där så orkar du säkert snart spåret! Tror det är nästan två km fram och tillbaka på den där lilla vägen!



Jo. Det är svårt att hinna med allt man vill... Och jag ska verkligen INTE klaga egentligen som "bara" jobbar 75% och inte har några barn osv... Jag har ju ganska mycket tid för mig själv egentligen. Men den går åt till mycket annat ändå. Men imorgon. Då jävlar SKA jag ut och springa. Det har jag bestämt nu. :D



Potatissalladen ja. Jo, jag använder mig ju sällan av recept utan brukar mer köra i det jag tycker passar just då. Hehe. Valfri mängd potäter, egentligen ska det vara färskpotatis, men det finns det ju inga än! en burk, gräddfil, 4-5 msk majo + några matskedar dijonsenap + en purjo. Sen kan man ha i valfria grönsaker om man vill eller vitlök eller så. Salt och peppar också förstås. Jag provsmakar många gånger eftersom man ibland tar för mycket eller lite av nåt när man kör på känn.



Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela