Jennys tankar

"Träning"

Publicerad 2011-05-12 14:25:59 i Allmänt,

Jag har träningsvärk precis överallt tror jag, inte efter springningen utan efter morrongympan. Nu jäklar ska här tränas, får väl tacka Magnus som är så dryg mot mig, så nu känner jag bara "jag ska nog visa han!".

Att springa går faktiskt bättre och bättre, fast det är inte på långa vägar bra. Men vi har börjat och det känns inte helt omöjligt att vi faktiskt tar hela varvet snart. 3 gånger i veckan är vi ute och svettas och flåsar och det är faktiskt kul, jag som aldrig springer. Okej kanske inte överdrivet kul, men det käns bra att få komma ut.

Nån som har lust att börja styrketräna? Jag skulle vilja komma igång, men kan inget. Sen vill jag inte träna själv för då blir det så svårt att ta sig iväg..

Jag behöver nån som vet hur man gör, ja jag är lat och orkar inte googla mig fram till de. Jag vill ha nån som står brevid och säger 10 till sen tar vi den maskinen.
Känner ni nån sån eller är du en sån??

Tänkte börja med 2 gånger i veckan, va tror ni om de?

De var nog allt, för nu!

Pöss






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela