Jennys tankar

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Publicerad 2011-09-15 19:29:05 i Allmänt,

Är det jag som blivit folkilsk?
Jag orkar fan inte med folk, lr iaf inte vissa av jordens befolkning. Jag förstår mig inte på hur de tänker och va fan problemet är.

Skka stänga av telefonen så man slipper prata, längtar till lördan då blir det gnäll och skitsnack på hög nivå. Ska träffa Nina, Karin och Håkan, funderar på att tjata med Fesk också :P.. Han behöver komma ut tycker ja.. Håkan ska ringa så fort han klivit ur bilen så jag hoppas inte det blir för sent..

Sitter och är grymt sugen på en öl också, jag som inte ens tycker om öl.. Får kanske ta en, jag har faktiskt 3 stycken här hemma av nån anledning..

äh, skitsamma

Natta!



Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-09-16 17:17:06

Åh, tack! :) Jag gillar magen just nu. Den är inte för stor ännu och jag kan röra mig ganska obehindrat.



Jag hoppas det funkar med amning. Men eftersom jag har den där tumören i hypofysen så vet man ju aldrig. Hypofysen som styr över bland annat bröstmjölk ju. Första symtomet var att jag fick bröstmjölk, men nu när jag väl är gravid kanske den inte komemr alls?! Den som lever får se. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela