Jennys tankar

Projekt sova på helgen :P

Publicerad 2011-09-25 20:01:37 i Allmänt,

Hej hopp!

Så vad händer i mitt liv, inte mycket.. jag är i skolan kommer hem, fixar kvällsmat nattar och sen sitter jag och pluggar igen. det är bara en kort period av mitt liv, det är bara en kort tid av mitt liv.. Vincent har blivit väldigt mammig och jag har fått för mig att de e för att han aldrig får se mig, känns så.. Denna helgen har varit kanon, vi har hängt hela helgen och gjort masa mys :).

Iaf så håller vi på med projekt på lördag och söndag går vi inte upp före klockan 8.
Jag har en sån dår klocka som lyser med siffrorna i taket och jag försöker lära Vincent att det är natten fram till 8, när 8:an står först. Det går lite sådär än så länge, vi går inte upp före 8, utan han lägger sig tillbaka när jag säger att klockan är inte 8 än och pekar i taket. Men han ligger inte där tyst, han sjunger och rullar runt och varje gång det kommer en 8 Nu mamma, nu 8, nu upp. Nej nej 8:an ska stå först säger jag. Jaha..

Idag så sa han mamma nu ått, och precis då slog det om till 49, nee :P.

Den lilla filuren är morgon trött också när vi ska till dagis, så där kör han med nehe mamma inte öpp, inte 8 :P haha.
Det är svårt att föklara att 8 regeln bara gäller på helgen :P.

Men en dag ska jag få sova till 8, tycker ändå det är bra att vi kommit så långt att han inte går upp före 8 även om han är vaken :). Ja jag måste få sova ibland, jag går upp kvart över 5 varenda morgon och plugga på kvällarna. Så det är inte av ren lathet jag gör detta, man funkar inte till slut om man sover för få timmar varje natt och på helgen vill jag sova lite längre för att orka..


Det var allt för nu..

Kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela