Jennys tankar

En klagig uppdatering :P

Publicerad 2012-01-31 21:24:00 i Allmänt,

Hej hej!

Så vad händer i mitt lilla hem då?

Jag har hunnit fylla 30, ja ni läste rätt. Visst är det svårt att förstå när man ser mig haha :P.
På 30 års dagen satt jag i skolan hela långa dagen, slutar 17 typ varenda dag. Men när jag kom hem så hade mamma hämtat Vincent och dukat upp me lite kakor så kom min morbror Anders och Nipha, de hade tårta med sig så det blev ett litet snabb kalas :), Broder var också här... Pappa var jue i Mexico och syster var i Australien...
Sen på Kvällen kom M med blommor och ett jättefint smycke till mig :). De e min fina pojkvän de <3. Vincent hade också köpte ett smycke till mig, ett fint halsband :).

Iaf nu till helgen blir festen och det ska bli riktigt kul om alla mina krämpor hinner försvinna innan dess.. Men de tar vi sen :P.

När pappa kom hem från Mexico så hämtade jag hann på busstationen och jag och Vincent följde med han hem.. Jag skulle på toaletten och Vincent skulle promt med, han är sååå mammig nu, så han ska med mig nästan överallt.. Iaf så lyckades hann få tag i en sån där sprayflaska, ni vet en sån där som det är typ Axajs lr Cilit bang i.. Just denna var det nåt medel för kattlådan och kattkiss, poff sa de så började han skrika och grina. Fattar inte hur jag kunde missa detta, men det gick så jäkla fort. Jag så inte ens att han hade fått tag i flaskan förens det var för sent :/. Iaf så hade han sprutat sig själv rakt i ögat, min fina lilla goding. Kan säga att det är inte lätt att skölja ögat i minst 20 minuter på en 2 åring som skriker och grinar för fullt.. Vet att 5 minuter också hade varit bra men om man slår ut de där 20 minutrarna på hur mycket vatten som egentligen kom i ögat så blev det nog 5 minuter tillsammans..

Ringde iaf rådgivningen som kopplade mig vidare till giftcentralen, där sa de att de är 4 timmars regeln som gäller.. Som tur var blev det inge värre, han var lite röd, men hade inge ont nästa dag..

Även jag har hunnit med ett besök på vårdcentralen, igår fick jag en tid där efter att ha haft huvudvärk i 3 dagar och ont i nacken. Inge sånt där jag har legat fel lr suttit i drag.. Iaf så vaknade jag på morron och kunde nästan inte göra nåt, tror aldrig jag haft sån "huvudvärk" gjorde ont när jag prata och det kändes som någon stuckit en kniv från nacken ut till hakan. Det gjorde ont när jag prata, jag kunde inte bära Vincent, jag kunde knappt bre på smörgåsen för nacken och huvudet.. Ni vet när man har ont i bihålorna och man böjer sig ner, den känslan hade jag fast det satt i nacken, varje gång jag lutade huvudet neråt snöprte det liksom till runt halsen, huvudet ville explodera och smärtan spred sig ut till nyckelbenen. Snälla M, hjälpte mig bära Vincent iaf, kommer knappt ihåg nåt från den morron.

Iaf Virus trodde läkaren utan blodprov :P. Har iaf smärtstillande som funkar ganska bra nu, huvudvärken känns men inte alls lika mycket, är däremot mycket mer yr och mår illa + att magen krampar, men de kunde ha varit värre :P. 

Idag var det Vincents tur att få åka till vårdcentralen, tyvärr som vanligt var jag tvungen att vara i skolan så snälla snälla mamma slutade tidigare och hämtade honom från dagis. En kompis hade tagit en smakbit av Vincents  arm, så det hade blivit ett litet hål i hudkostymen. Trodde inte de var nån fara, men när jag inte kunde komma hem själv och att om de går hål ska helst en läkare titta på det inom 12 timmar så var det lika bra att ta det säkra före det osäkra. Men allt var finemang som tur var.

Nu sitter jag och väntar på M :)..

Längtar till helgen, ska bli så kul, fast jag hitta några inbjudningskort här hemma idag :/. Hade visst missat att posta dem, hur görm man då?
Ska man låssas som ingenting lr ska man bjuda dem? Känns dumt att komma 4 dar innan  jo du jag ska ha 30-års fest till helgen och du ska klä ut dig föresten :P
Dagens ilandsproblem som ni märker..

Pöss pöss

sjuklingen

Publicerad 2012-01-16 18:38:50 i Allmänt,

Hej hej!

Min lille plutt är dålig :(.
Börja i förgår på natten han fick krupp hosta och låt som han höll på att kvävas x antal gånger. prova massa saker men inte blev det bättre, ringde rådgivningen och fick en tid på gripen.. Under den morgonen hade vi sovit i vardagsrummet med dörren öppen för att  få frisk luft.. På gripen trodde de att de kanske kunde va förkylningsastma och de skrev ut bricanyl som han fick här hemma.. Men det hjälpte inte ett samck så natten som gick blev det samma sak, vid 23 vakna han och fick komma upp och sitta i soffan. Det ska jue lätta lite om han sitter upp, men de blev inte så mycket bättre så jag ringde rådgivningen igen som fick lyssna på han och de tyckte jag skulle åka in.. Kan säga att jag var dyngtrött! 

Vi åkte iaf in och de kika på han igen, de trodde inte att det var förkylningsastma eftersom medicinen inte hjälpte, utan att det nog var falsk krupp då en förkylning antagligen är på gång..
Han sa att antagligen håller det väl i sig lite längre på min plutt den här gången, annars brukar det bara va nån natt. Jippie tänkte jag som höll på att somna med Vincent i knä inne på akuten när vi vänta på läkaren..

M min klippa, han var med, han körde hem för jag var för trött, han håller handen, han sitter med Vincent, han gör allt och lite till :). När det händer såna här grejer känns det så himmla bra att ha honom vid min sida, vi blir liksom 2 om det :). Inte jag själv som sitter rädd hemma i soffan och undrar saker när det gäller Vincent.

Vad det låter så verkar det bli lite vaket inatt också, min fina lilla plutt. Han orkar iaf sova men vaknar titt som tätt och hostar som en tok:(  Jag är redan en zombie, får se hur det går att hålla sig vaken..

kram



Leklandet

Publicerad 2012-01-12 20:15:13 i Allmänt,

Hej hej!

Så igår packade vi in oss i bilen och åkte till leklandet, kan säga att vi hade jätteskoj allihop!
Eller M åkte hem till sig först så vi hämtade upp honom, sen packade vi in oss i bilen och for mot leklandet :P.
rena rama träningspasset för mig och M, men Vincent prova allt som han fick, jag sa nej till de där "tubkanorna". Ni vet rutchkanorna som är ett rör liksom.. annars å klättra vi och prova allt tror jag, och han älskade kanorna, vi hann knappt ner innan han var uppe igen.
Min fina lilla älskling, det var så roligt att se honom ha så roligt. Så dit ska vi fler gånger, jag och Magnus muffen har redan sagt att vi ska ta en dejt där :P.
Eftersom det bara är jag som har barn, så får jag väl släpa med gänget en och en :P.






Håll i er nu, men här nedanför så har ni M på ett kort :P.



























Mina grabbar <3


Högt upp..






Åker kana, kan säga att jag var lite skeptisk till att han skulle få åka den röda själv (denna blå var den mindre av dem), men han fick iaf prova och den var också jätterolig tyckte Vincent :)






Cyklade gjorde han också, fort fort fort skulle de gå



Denna fick han inte åka själv, M gilla inte denna hahaha

En perfekt dag, sen på kvällen kom M hem, han skulle passa Vincent när jag körde pappa och Bark till bussen, ja de åkte till Mexico idag och blir borta 2 veckor, syrran stack till Australien i söndags och hon blir borta i 3 veckor. jag är inte ett dugg avensjuk, bara så ni vet :P

Har jag sagt att jag har Världens bästa M? Han är helt perfekt, underbar, snygg, snäll, jävligt sexig och bara min <3
Yes, jag är kär!

Kram kram


Hockey

Publicerad 2012-01-06 14:13:26 i Allmänt,

Min första hockeymatch :)


Igår var jag på hockey, min allra första match FBK mot HV71..
Nu kan jag inte ett smack om hockey och satt som ett frågetecken och fatta aldrig va som hände. Missa helt allt av värde tydligen, jag satt som ett fån och undra varför det buades, klappades i händer mm ibland. Och den förbannade pucken som jag alltid lyckades tappa bort, vart spelar de nu då??

Jag kan iaf konstatera att Reebok har reklam i hallen som ser ut som facebook :P. Jag kan också berätta att det var en kille som dansade som bara den till musiken :P.
Hockey då, ja de spelar jue inte lika mycket som de vevar med klubborna och håller fast varandra, men som sagt va kan jag om hockey.. Men jag är beredd att lära mig iaf, M ska lära mig lite grundläggande grejer till nästa gång :P, om han nu vill gå med hockey med mig nåt mer :P.
Du jenny, pucken är där borta..så peka han lite snyggt med hela armen :P, Men de va så roligt att titta på folk jue :P.
Blev grymt sugen på att åka skridskor igen iaf, i detta vädret så får det väl bli inlines.

När vi väl kom hem så satt vi uppe och vänta på hockeymatchen som gick inatt, jag såg inte särskillt mycke kan jag säga.. Och strax innan målet kom störde jag M lite så han missa målet..OOOOPSSS :P

En väldigt mysig kväll iaf, då det var första gången vi sågs för i år :P

det var allt för nu


Pöss

3 Januari

Publicerad 2012-01-03 23:36:00 i Allmänt,

Tjoho och god forsättning allihopa!

Visst var 2011 ett fantastiskt år! Eller är det så att jag sitter här lycklig och glad och har glömt alla bakslag? För det måste väl ha hänt nåt?

Det har varit ett väldigt bra år, mer bra än dåligt iaf. Det har väl varut lite upp och ner med M, innan vi väl bestämde oss för att bli ett par. Men nu är allt toppen! Han är världens bästa, förutom när han skrämer upp mig då :P.

På nyår fick jag ett sms av honom som gjorde mig jätteglad :). Vincent och han är rediga kompisar och jag är inte så populär när det ska lekas :P.
Fina grabbar jag har <3.


Tror 2012 kommer bli att kanon år för mig, hoppas hoppas de iaf. Men 3 dar in på året och det känns toppen iaf :P.
Kroppen kunde bli lite bättre, stel och haft ont i nacke och rygg ett tag nu.  Men en kram från mina grabbar och allt känns mycket bättre.




Nöjd liten kille :). han önskade sig en dator av tomten, så kom han med en :). Min dator säger Vincent oh ska visa den för alla.

På torsdag ska jag och M på hockey, får se hur de blir, har aldrig varit på hockey. Ska bli mysigt, tror jag iaf.. Sen planeras det 30-års fest för fullt. Måste försöka hinna med allt innan skolan drar igång, för då vill jag inte fixa nåt utan bara plugga.
30, inte kan jag vara 30 redan, högst 23 :P.

Det kommer lite fler kort i nåt senare inlägg, hinner liksom inte med bloggen längre, eller helt ärligt känner jag inte för att skriva.. får väl se hur länge bloggtorkan håller i sig..

Pöss pöss

Tjoho

Publicerad 2012-01-01 01:01:08 i Allmänt,

Hej hopp!
Så då har vi varit ute och kikat på raketerna, jo jag gillar dom. Jag och syrran satt på balkongen, Vincent la vi runt 23, för att då gick han in på sista versen. Rota runt i allt och höll låda :P..

Vi har haft myspys här med god mat och efterrätt och ett glas vin till oss "vuxna". Jo jag har faktiskt lite svårt för att kalla mig vuxen fast att jag fyller 30 år snart :P.
Helt perfekt nyårsafton! Finkädda i början sen åkte pyjamasen på :P.
Mat framför tv'n :P


Igår hade jag och M, nyårsmys :). Snälla pappa var barnvakt, så vincent fick fredagsmysa med Morfar och morbror :). Jag och M laga mat ihop drack lite vin, myste i soffan till Johan glans och bara prata. Hur mysigt som helst :). Mycket skratt blev det också! Tänk att denna fina kille äntligen är "min" :). Kommer en uppdatering om jul och allt annat som händer i mitt intressanta liv :P.


det var allt för nu, sängen väntar

Pöss och kram


Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela