Jennys tankar

sjuklingen

Publicerad 2012-01-16 18:38:50 i Allmänt,

Hej hej!

Min lille plutt är dålig :(.
Börja i förgår på natten han fick krupp hosta och låt som han höll på att kvävas x antal gånger. prova massa saker men inte blev det bättre, ringde rådgivningen och fick en tid på gripen.. Under den morgonen hade vi sovit i vardagsrummet med dörren öppen för att  få frisk luft.. På gripen trodde de att de kanske kunde va förkylningsastma och de skrev ut bricanyl som han fick här hemma.. Men det hjälpte inte ett samck så natten som gick blev det samma sak, vid 23 vakna han och fick komma upp och sitta i soffan. Det ska jue lätta lite om han sitter upp, men de blev inte så mycket bättre så jag ringde rådgivningen igen som fick lyssna på han och de tyckte jag skulle åka in.. Kan säga att jag var dyngtrött! 

Vi åkte iaf in och de kika på han igen, de trodde inte att det var förkylningsastma eftersom medicinen inte hjälpte, utan att det nog var falsk krupp då en förkylning antagligen är på gång..
Han sa att antagligen håller det väl i sig lite längre på min plutt den här gången, annars brukar det bara va nån natt. Jippie tänkte jag som höll på att somna med Vincent i knä inne på akuten när vi vänta på läkaren..

M min klippa, han var med, han körde hem för jag var för trött, han håller handen, han sitter med Vincent, han gör allt och lite till :). När det händer såna här grejer känns det så himmla bra att ha honom vid min sida, vi blir liksom 2 om det :). Inte jag själv som sitter rädd hemma i soffan och undrar saker när det gäller Vincent.

Vad det låter så verkar det bli lite vaket inatt också, min fina lilla plutt. Han orkar iaf sova men vaknar titt som tätt och hostar som en tok:(  Jag är redan en zombie, får se hur det går att hålla sig vaken..

kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela