Jennys tankar

En klagig uppdatering :P

Publicerad 2012-01-31 21:24:00 i Allmänt,

Hej hej!

Så vad händer i mitt lilla hem då?

Jag har hunnit fylla 30, ja ni läste rätt. Visst är det svårt att förstå när man ser mig haha :P.
På 30 års dagen satt jag i skolan hela långa dagen, slutar 17 typ varenda dag. Men när jag kom hem så hade mamma hämtat Vincent och dukat upp me lite kakor så kom min morbror Anders och Nipha, de hade tårta med sig så det blev ett litet snabb kalas :), Broder var också här... Pappa var jue i Mexico och syster var i Australien...
Sen på Kvällen kom M med blommor och ett jättefint smycke till mig :). De e min fina pojkvän de <3. Vincent hade också köpte ett smycke till mig, ett fint halsband :).

Iaf nu till helgen blir festen och det ska bli riktigt kul om alla mina krämpor hinner försvinna innan dess.. Men de tar vi sen :P.

När pappa kom hem från Mexico så hämtade jag hann på busstationen och jag och Vincent följde med han hem.. Jag skulle på toaletten och Vincent skulle promt med, han är sååå mammig nu, så han ska med mig nästan överallt.. Iaf så lyckades hann få tag i en sån där sprayflaska, ni vet en sån där som det är typ Axajs lr Cilit bang i.. Just denna var det nåt medel för kattlådan och kattkiss, poff sa de så började han skrika och grina. Fattar inte hur jag kunde missa detta, men det gick så jäkla fort. Jag så inte ens att han hade fått tag i flaskan förens det var för sent :/. Iaf så hade han sprutat sig själv rakt i ögat, min fina lilla goding. Kan säga att det är inte lätt att skölja ögat i minst 20 minuter på en 2 åring som skriker och grinar för fullt.. Vet att 5 minuter också hade varit bra men om man slår ut de där 20 minutrarna på hur mycket vatten som egentligen kom i ögat så blev det nog 5 minuter tillsammans..

Ringde iaf rådgivningen som kopplade mig vidare till giftcentralen, där sa de att de är 4 timmars regeln som gäller.. Som tur var blev det inge värre, han var lite röd, men hade inge ont nästa dag..

Även jag har hunnit med ett besök på vårdcentralen, igår fick jag en tid där efter att ha haft huvudvärk i 3 dagar och ont i nacken. Inge sånt där jag har legat fel lr suttit i drag.. Iaf så vaknade jag på morron och kunde nästan inte göra nåt, tror aldrig jag haft sån "huvudvärk" gjorde ont när jag prata och det kändes som någon stuckit en kniv från nacken ut till hakan. Det gjorde ont när jag prata, jag kunde inte bära Vincent, jag kunde knappt bre på smörgåsen för nacken och huvudet.. Ni vet när man har ont i bihålorna och man böjer sig ner, den känslan hade jag fast det satt i nacken, varje gång jag lutade huvudet neråt snöprte det liksom till runt halsen, huvudet ville explodera och smärtan spred sig ut till nyckelbenen. Snälla M, hjälpte mig bära Vincent iaf, kommer knappt ihåg nåt från den morron.

Iaf Virus trodde läkaren utan blodprov :P. Har iaf smärtstillande som funkar ganska bra nu, huvudvärken känns men inte alls lika mycket, är däremot mycket mer yr och mår illa + att magen krampar, men de kunde ha varit värre :P. 

Idag var det Vincents tur att få åka till vårdcentralen, tyvärr som vanligt var jag tvungen att vara i skolan så snälla snälla mamma slutade tidigare och hämtade honom från dagis. En kompis hade tagit en smakbit av Vincents  arm, så det hade blivit ett litet hål i hudkostymen. Trodde inte de var nån fara, men när jag inte kunde komma hem själv och att om de går hål ska helst en läkare titta på det inom 12 timmar så var det lika bra att ta det säkra före det osäkra. Men allt var finemang som tur var.

Nu sitter jag och väntar på M :)..

Längtar till helgen, ska bli så kul, fast jag hitta några inbjudningskort här hemma idag :/. Hade visst missat att posta dem, hur görm man då?
Ska man låssas som ingenting lr ska man bjuda dem? Känns dumt att komma 4 dar innan  jo du jag ska ha 30-års fest till helgen och du ska klä ut dig föresten :P
Dagens ilandsproblem som ni märker..

Pöss pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela