Jennys tankar

Nordens ark

Publicerad 2012-07-13 21:16:00 i Allmänt,

Vi var iaf hemma 2 dagar innan vi satte fart igen :). Nu släpade jag med Matz och Vincent till Strömstad för att hälsa på syster yster. Så mysigt att va i Strömstad, älskar den staden!!
 
Vi smaskade pizza och mös hela kvällen, nästa dag tog moster sovmorgon så hon skulle få gosa lite med Vincent :). Vid 9-10 gick hon till jobbet och vi fortsatte vår färd till Nordens ark. Måste säga att jag blev glatt överraskad av den parken, förväntade mig inte så mycket. Men vilken rolig park :)! 
 
Denna sötnos var det första djuret vi såg, det var så mysigt byggt när man skulle gå runt på trävägen :).
 
Fina Matzan :) Här ser ni gången man fick följa runt hela parken, mycket bättre än andra parker jag varit i (inte vrit i så många men ändå :P).

Vänta mamma jag ska bara läsa kartan, ja tror vi ska hitåt.. Ungefär var 5:e steg kollade han kartan.
 
Större "vingbredd" än en fiskmås iaf :)
 
Vincents "vingbredd"
 
Matz var rätt nöjd :P
 

 
 
Matz ville se lo och järv, lodjuret fick vi se, men järven var det värre med. Vi får ta det nästa gång :).
 
Vi busade såklart i lekparken innan vi tackade för oss och åkte hemåt.
Jag och matz firade jue 7 månader idag <3, så när vi väl kom hem till värmland igen åkte vi till mormor som skulle vara barnvakt. Matz for hem till sig en stund och vi fixade oss iordning och rattade mot örebro. Klockan 23:00 skulle vi på spökpromenad i Örebro slott. Helt okej, faktiskt. Väldigt mysigt att gå runt där inne i mörkret, även om jag skulle vilja haft lite mer historia inblandat, men men en mysig grej iaf. Det var några som var lite äldre med och hade svårt att gå i trappor, så jag kan väl inte rekommendera det för dom. Vi gick i trappor hela tiden och det var kolsvart, jag tyckte det var svårt att gå i de där trapporna..
 
Så mysigt att åka iväg och göra nåt bara jag och Matz, vi gör alltid samma saker annars..
 
Pöss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela