Jennys tankar

Sunne vattenland

Publicerad 2012-07-09 21:03:00 i Allmänt,

Igår åkte vi till Sunne för att bada, bara jag och Vincent. Vi bada och bada, kul hade vi! Det var mysigt att vi fick lite egentid bara han och jag utan någon annan var med. Ibland tror jag han saknar mig, för när vi ska göra nånting och jag frågr om vi ska fråga om X vill följa med, så säger han nej bara du och jag nu, mamma. Han börjar bli så stor. Prickig som en korv var han, men det stämde fortfarande inte fullt ut med vattkoppor. Klia ingenting på han, helt oberörd, förutom attdet såg ut som han hade lite finnar här och där..
 
Efter timmar av badande åkte vi och köpte skräpmat för det var vi värda :)
 
 
Idag var vi till bvc för att visa upp prickarna, vi fick komma absolut sist för att inget annat barn skulle vara där. Vi tyckte båda att de såg ut som vattkoppor, men eftersom man brukar säga " kliar det inte är det inte vattkoppor" så ville jag vara helt säker och dubbelkolla.. Jojjomen det var vattkoppor, så nu får vi ta det lungt några dagar. Typiskt ledig 1 vecka på hela sommaren och plutt får vattkoppor :P.
 
Kramen
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela