Jennys tankar

Torsdag

Publicerad 2013-04-25 22:14:12 i Allmänt,

Idag skulle hemmet hinnas med, men så blev det inte.. Vi kom hem 21 idag och imorse så tog vi en sovmorgon nästan till klockan 8 :). Sen tog vi en långfukost, med smörgås, fil, massa frukt och annat göttit :). Sen lekte vi lite med lego innan vi gick och la oss igen för att läsa saga och bara mysa. Klockan sprang iväg och det var dags att få i sig lite lunch innan de var dax att brumma mot staden och leklandet :).
 
Där var vi i nästan 3 timmar och busa :). Camilla och hennes sötnötar var med och Matz kom också, så vi har busat som bara den. Klättrat upp och ner och massa rutchkanor och kastat bollar :). Plutt har haft jättekul! Efter allt busande åkte vi till drive in'en och köpte lite käk som vi åkte hem till Matz och käka. Bus med Matz mamma och pappa blev det också för plutt. Sen tyckte jag att det började bli läggdags men det tyckte inte Vincent. Man kan inte åka till Karlstad utan att hälsa på mormor, så det var bara att brumma till Råtorp för lite mormor bus :).  När klockan började dra sig mot 20 över 8, halv 9 så var det dags att åka hem. Det var ett trött Vincent jag fick med mig hem, men han höll sig vaken hela bilfärden hem. Vi han till och med ligga och småprata lite om dagen innan han somnade. Mitt fina underbara lilla hjärta <3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela