Jennys tankar

Lördagsmys

Publicerad 2013-08-31 21:03:52 i Allmänt, Mat, Vardagslyx,

Idag har jag och älsklingen ätit detta :). Första gången för mig. Vi hämtade mat på Happy Kitchen, var faktiskt inte så dumt. Jag trodde inte att jag skulle gilla det, men det var helt okej. Nu myspyset är igång och nu blir det film :)
 
 
 
 
 
 
 

Picknick

Publicerad 2013-08-28 23:48:00 i Allmänt, Familjen, Vardagslyx,

Idag efter jobbet så hämtade jag upp lillebror och vi for till förskolan för att hämta min fina älskling :). Vi hade dagen innan bestämt att vi skulle ha en enklare picknick och äta kvällsmat vid trulsen :). Jag hade smitit iväg på lunchen för att inhandla nybakt bröd och några kakor som vi skulle festa till det på.
 
Vincent var jättenöjd även om det inte var någon riktig picknick, för då ska man ha filt, platstallrikar och bestick sa Plutt :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Jag bara kanar ner hela tiden"
 
 
 
 
 
 
Vincent ska bli bergsklättrare när han blir stor :). Detta får vi göra om någon dag, för det var toppen att leka i bergen och vinka till båtarna :)
 
 
 
 

Liseberg

Publicerad 2013-08-25 21:39:00 i Allmänt,

Vi packade väskan och hoppade på tåget med Camilla och Linnea.
Våra små busungar har haft kanonkul, minus var köerna, tänk att vi skulle välja en dag med sommarvärme :/.
 
Tåget tyckte de var jättekul, de busa och höll igång :)
 
 
 
 
 
 
 
Koncentrerad så vi inte ska krocka eller åka av vägen.
Blev lite stressigt på slutet, men vi kastade oss in i en taxi, så det gick fin fint.
 
2 uppspelta busfrön på tåget hem. Så stora men ändå så små.
 
 
 
 
 
 
 
 

Möhippa för blivande fru Glad

Publicerad 2013-08-18 21:17:00 i Allmänt,

Klockan 10 skulle jag och syster vara på Relaxen på Bomstad eller vi var där lite innan för att fixa med frukt och allt sånt. Alla andra tjejer smög omkring i Jessica och Perras trädgård, Jessica skulle kidnappas för det var dags för möhippa :)
 
.
"Snart blir jag Glad". Hennes Perra heter nämligen Glad i efternamn :)
 
Relaxen på Bomstad
 
Kusin Camilla
 
Luncha hemma hos mamma, där Moster Gunnel lagat mat och mamma gjort pannkakstårta :).
 
Efter de så drog vi till Chaos där vi hade 5-kamp. Jisses va roligt vi hade :)
 
Nervöst
Första grenen var känguruboxning
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen bar det av hem mot lägenheten där vi skulle ha förfest. Här dansar vi för fullt :P.
 
 
 
Hitta Perras t-shirt :P
 
Sen bar det av mot Alfie för massa god mat, sen ut på stan och leta schlager bar. Fanns ett ställe som spela schlager i Karlstad den kvällen. Tjoho här kommer vi Jaguar
 


 
Nu väntar vi bara på bröllop, ska bli så kul.

Syster Yster

Publicerad 2013-08-16 23:45:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Idag har min lilla lillasyster haft kalas, after work tema valde hon :).
 
Vi brummade hem till mamma mutter där syster hade dukat upp. Tacopaj och grekiskpaj, så smarrigt! Roligt att träffa vår fina släkt som vanligt :). Hon fyller egentligen 26/7, men det har inte passat med kalas tidigare.
 
 
 
 
 
 
 
Efter kalaset satt i upp Vincents hyllor i den lilla tv-hörnan, blev riktigt nöjd faktiskt!
 
 
 
 

Toalett problem

Publicerad 2013-08-14 22:33:00 i Allmänt,

Hejsan hej!
 
En sak som stör mig är tjej och kill toaletter, förstår inte riktigt skillanden när jag är ganska säker på att vi gör samma saker på toaletterna..
 
Iaf så är Vincent så stor nu att han börjar ifrågasätta varför han måste gå på tjejtoan, vem har lärt han detta??? Jag har aldrig påpekat att vi går på tjejtoan eller killtoan..
 
När vi var i skara ville han gå in på killtoan och blev jätteledsen när jag sa att om mamma ska få följa med måste vi gå på dessa toaletterna. Vem har pekat ut de där småskyltarna oh lärt han detta? Fattar ingenting!?
 
Nästa gång ska jag leta efter Hen-toaletter!
 
 

Trött

Publicerad 2013-08-12 22:02:26 i Allmänt,

Har precis haft det obligatoriska godnatt samtalet med min stora älskling, längtar så till fredagen när han kommer hem :).
Idag när jag nattade Vincent slutade det med att jag somna själv, vakna runt 21 och började leta efter någonting.. Drömde tydligen om nåt som jag inte kan komma på nu, men jag vet att jag leta efter de innan jag vakna till riktigt :P. Trodde också att jag försovit mig då mobilen hade stängt av sig, hemsk minut innan jag fick syn på klockan.
 
Annars så har dagen varit bra, har funnits att göra å jobbet, men utan att stressa allt för mycket. Det enda minus är att det åskat och blixtrat hela eftermiddagen.
 
Ne nu ska jag hoppa i säng igen.
Natti natti på er
 
 
 

Helgen

Publicerad 2013-08-11 16:32:00 i Allmänt, Hemmet,

Oj va fort helgen gått och alldeles för lite sömn som vanligt :/.
På fredag kväll var jag mer eller mindre sovande när jag kom till mamma, höll mig ändå vaken för att mysa med M framför tv'n, men han är van med att jag är inte mycket till sällskap då.
På lördagen tog jag och Vincent en morgoncykelrunda, var bara vi och ett gäng pensionärer ute, älven var lugn och allt var jättefint :). Handlingen klarade vi av innan kl. 10 på lördagen. Sedan satt vi igång med att riva tak och inhandla nytt som nu är på plats, tack vare mamma, Lennart och M. Jag hjälpte till lite i början aif :P.
När taket var klart satte jag fart med att spackla och slipa och imorse satt jag och M upp fondtapeten i vårt sovrum. Nu är det bara panelen som ska upp och nytt golv som ska läggas sen är det bara att inhandla sängstomme och börja möblera. Hoppas det blir så bra som jag tror i mitt huvud iaf :). Sen har jag varit en snäll flickvän och suttit brevid och kollat på Dota matcher, det var nån finalen/ tävling/ja nåt viktigt tydligen. Kanske inte var så mycket tittande från min sida, men ja sucka inte högt iaf och det borde väl ge + poäng.
 
 
Arbetsledaren för taket.
 
 
Taket är på plats.
 
Tapeten
 
Plutt provörbilen på ica Kvantum.
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonpigg

Publicerad 2013-08-10 05:29:53 i Allmänt,

Börjar bli trött på detta nu! Inte första gången jag vaknar runt 3 och inte kan somna om.. Så än så länge har jag sett brother & sisters, The Ellen show och nu är det mama mia som gäller :).
 
Hörde en sämre version av Our last summer igår och blev lite sugen på att se mama mia igen. Jag har även hunnit spela lite på mobilen och kollat igenom korten där.. Min stora kärlek ligger här brevid och sover och min lilla kärlek ligger på sitt rum och snosar där.
 
Så Godmorgon på er gott folk :)
 
 

Skara sommarland

Publicerad 2013-08-06 23:09:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter,

Dagen har spenderats i Skara Sommarland med några av dem Bästa:)!
 
Bjuder på ett gäng bilder som får tala för sig själva.
 
Första karusellen vi åkte, inte bra att börja med den..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma ta kort på mig när jag står på Mollys räls. Molly är som ni Thomas fantaster vet det gula tåget i Thomas och vännerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toppen dag!
Fast det blev inget bad som jag hoppats på, Vincent ville inte. Så vi åkte farfarsbilar och tåget hela dagen typ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minidejt och semester

Publicerad 2013-08-05 22:46:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter, Vardagslyx,

Idag överraskade jag kärleken med en liten dejt innan jag och Vincent skulle åka till Skara. Det enda jag ska att kl. då ska vi vara klara och åka någonstans :). Var egentligen inge märkvärdigt så..
 
Jag rattade mot Mariebergsskogen för här skulle spelas golf :). Solen sken och det var underbart väder! Jättemysigt att hitta på något lite extra med min lilla familj, tror vi alla uppskattade lite kvalitetstid :).
Brukar ni hitta på några "smådejter"? Tips mottages gärna!
 
 
 
 
 
 
Tydligen är minigolf min grej, för jag vann överlägset, vilket min stora kärlek inte gillade!
 
Sedan bar det av hemåt för att packa in oss i bilen och styra mot Skara, jag, syster, mamma och plutten hade
hyrt en stuga.
 
 
Framme :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:)

Publicerad 2013-08-04 23:30:00 i Allmänt,

Idag har varit en toppendag.
 
 
 
Bad från bryggan och en riktigt ta det lugnt dag :)
 

Grillning

Publicerad 2013-08-03 23:22:00 i Allmänt, Familjen,

Idag så har vi haft fullt upp eller egentligen inte :P. Vi har badat ifrån bryggan i omgångar :). Så skönt att bada!
Efter lite bad hemma drog vi till sandgrundsudden, heter det så där man badar? Vi mötte upp Matz storasyster M-L hennes P och hennes son A för lite mer bad. Vincent hade jättekul, han simma och plaska som bara den, han verkligen älskar att bada!
Molnen hopade sig snabbt och det blev väldigt svart runt omkring oss, vi bestämde oss iaf för att grilla hemma hos P. Så Matz brummade mot Råtorp så vi fick hoppa i kläderna. Vidare till affären för att handla lite kött och annat smått och gott. När vi kom ut ur affären hade hela himlen öppnat sig, det öste ner , blixtrade och åskade. Fullt ös på himlen. Matz pappa gjorde sin supergoda marinad åt oss, sen bar det av hem till P. Mysig kväll med massa prat och plump-spelande. Okej tv'n åkte på en sväng den också :)
 
Kass mobilbild. Mina grabbar, en tröttare än den andra :P
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela