Jennys tankar

Bomstad

Publicerad 2013-07-12 22:57:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter,

Idag så packade vi väskan med badkläder och for till Bomstad, där vi spenderade dagen med min fina vän Camilla och hennes busfrön :). Vi kom dit lite innan och det var en lång lång väntan tyckte Vincent och ville spexa lite framför kameran. - Mamma ta kort på mig :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Va gör man inte för sin skatt, klart jag tog kort :).
 
Matzan var med en stund innan han var tvungen in till stan och leta present.
 
Sen efter stund kom Camilla, äntligen kunde buset börja :). Vincent och Linnéa bada och bada hela dagen lång, de sprang och sprang hoppa i vattnet och busa. Det bästa med Bomstad är att det är så grundt, man behver inte hålla handen hela tiden utan de kunde springa lite själva i vattnent. Självklart var vi med hela tiden och följde dem som hökar, men just det där att de kunde busa utan att hålla oss i händerna tyckte de var underbart. Självklart fick de inte gå långt ut själva, ifall någon trodde det.
 
Våra busungar <3
 
Tack gode gud för att vi hade våra solstolar med :), det är inte myket som INTE blir sandigt när man har sina busfrön med sig :).
 
Perfekt dag med lunch och glassätning på stranden :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela