Jennys tankar

Grillning

Publicerad 2013-08-03 23:22:00 i Allmänt, Familjen,

Idag så har vi haft fullt upp eller egentligen inte :P. Vi har badat ifrån bryggan i omgångar :). Så skönt att bada!
Efter lite bad hemma drog vi till sandgrundsudden, heter det så där man badar? Vi mötte upp Matz storasyster M-L hennes P och hennes son A för lite mer bad. Vincent hade jättekul, han simma och plaska som bara den, han verkligen älskar att bada!
Molnen hopade sig snabbt och det blev väldigt svart runt omkring oss, vi bestämde oss iaf för att grilla hemma hos P. Så Matz brummade mot Råtorp så vi fick hoppa i kläderna. Vidare till affären för att handla lite kött och annat smått och gott. När vi kom ut ur affären hade hela himlen öppnat sig, det öste ner , blixtrade och åskade. Fullt ös på himlen. Matz pappa gjorde sin supergoda marinad åt oss, sen bar det av hem till P. Mysig kväll med massa prat och plump-spelande. Okej tv'n åkte på en sväng den också :)
 
Kass mobilbild. Mina grabbar, en tröttare än den andra :P
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela