Jennys tankar

Dejtkväll <3

Publicerad 2013-07-17 23:54:00 i Allmänt, Semester och utflykter,

Hejsan hej!
 
Väskan packades med badkläder och vi styrde bilen mot Bomstad. Mamma och Lennart var med de också och badade på förmiddagen. När Matz och Nina kom så passade de på att packa ihop och åka hem. Mycket bad blev det och jag fick chans att simma lite då Matz busade med vincent :). Det är så skönt att simma utomhus i vatten som inte är klorerat. I Love it! Efter en dag på stranden packade vi ihop oss vid 4 och åkte för att köpa mjukglas, sommarens första :). Mums! Jag och Vincent hoppade av hemma och Matx åkte hem till sig, jag och Matz skulle på dejt så det var bara att fixa till sig :).
Sen kom min drömMan och hämtade mig och vi for in till stan för att äta, och vilken god mat. Vi satt och prata om dittan och dattan åt gott oh smuttade på vin, Matz drack öl, men jag är ganska säker på att vinet var godare. Efter maten så tog vi en sen bio, den nya med stålmannen blev det :). Filmen var sådär tyckte vi, gillar man filmer om vm som kan riva mest hus är detta filmen för dig.
 
En underbar kväll med min älskade <3.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela