Jennys tankar

Helgen

Publicerad 2013-06-09 23:21:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

I helgen har det varit fullt upp som vanligt. På fredagen så gick jag och Nina ut och käka , satt på en uteservering och skvalra fram till midnatt ungefär. Patrik körde oss in och sen fick M hämta oss. Jätteroligt att träffa Nina igen. Ses alldeles för sällan, men vi ska nog få till en baddate nu under sommaren. Iaf så pratade vi om dittan och datten och så klart om hur läget är med våra jobb, löner stress mm. Sånt som syrror måst prata om :).
 
Jättetrevligt var det i början, tyvärr så var "vår" uteservering "vägg i vägg" med en något yngre publiks uteservering :p.
Jäklar i min lilla låda vad det bolmades därifrån och vilken ljudnivå. Dessa gamla syrrorna fick sitta och skrika till varandra och ukta på rök :/. Men det var supergod mat och det var jättekul att få prata bort en kväll med Nina :).
 
På lördagen skulle jag ha träffat Linnéa men det bidde inte så :/.
Söndagen var det kalas dags igen, Nipha hade fyllt år och det måste firas!
Plutt cyklade dit och Jag och M tog en promenix.
 
Zack och Vincent lekte för fulla muggar, vad de killarna har kul ihop :). Hoppas vi kommer ses lite oftare nu efter vår flytt :).God mat och trevligt att träffa alla igen :).
Som Perra och Matz säger, ni har ju kalas jämt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela