Jennys tankar

Måndag

Publicerad 2013-03-18 18:50:00 i Allmänt, Familjen,

Hej hå, då har ännu en dag gått.
 
Idag har mitt humör verkligen pendlat, ena stunden muttrar jag för mig själv, andra stunden är jag glad. Har varit lite mycket nu på sista tiden känns det som. Idag har varit en sån där dag då man haft tider att passa och det är svårt i mitt arbete kan jag säga, alltid händer det nåt.. Något som tar otroligt mycket tid är att fixa recept till alla och hämta ut läkemedel, vissa dar kan jag vara på apoteket 4-5 gånger, man lär känna den trevliga personalen iaf :).
 
Idag kommer pappa hem från sin resa, 18 dagar han vart ute och haft det gött :). Som vanligt när man sa hämta pappa efter en resa blir det fel :P. Fick ett mail där det stod att de skulle vara i stan runt 4 och att de skulle ringa när det landat i arlanda.. Eftersom jag är hemma 17 efter jobb och dagis, så skulle Matz hämta.. Inte hört något på hela dagen, ringt och kollat mailen NADA! Efter lite efterfoskning visade det sig att de skulle ha landat 16:10.. Iaf så ringde pappa precis och de hade nyss landat, men som tur är för mig är de i Karlstad när hockey är slut så Matz kan hämta dem ändå :).
 
Förra gången han kom hem från en resa tog han fel på dag, jag stod där och vänta och ingen pappa dök upp, när jag väl fick tag i honom så var det nästa dag han ville bli hämtad :P.
 
Hade inget intressant att berätta idag, nu ska jag sätta ig i soffan och mysa med min lille plutt <3
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela