Jennys tankar

Camilla och putte

Publicerad 2013-05-26 21:39:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Phu! Äntligen är jobbhelgen över, inte för att det har varit så jobbigt lr så.. Men det känns alltid tråkigt att jobba när alla andra är lediga :/.
Iaf så var det kalas idag som jag kom sent på då jag jobbade. jobb i säffle och kalas i väse, då behöver man lite tid på sig. iaf så var det kusin Camilla och hennes patrik som fyllt år samt att de hade varit gifta ett år. roligt att träffa släkten en snabbis innan det var dags att åka hem. Bäst av allt var ju att äntligen få träffa Vincent :):):). Mormor var barnvakt och då bir det inte att jag åker till Karlstad efter jobbet, så jg hade inte sett han sen i fredags. Mitt hjärta de <3!
 
 
Det var allt för nu.
 
Pöss pöss

Mini-semester

Publicerad 2013-05-25 21:30:00 i Allmänt, Semester och utflykter,

Hej igen!
 
I onsdags slutade jag 12:30, så skönt!
Jag brummade hemåt, hämtade plutt på förskolan och hämtade väskorna hemma som jag packat dagen innan. Vi skulle nämligen brumma till Strömstad och hälsa på lillasyster/moster :).
Vi åkte ifrån det värmländska regnet och kom till strömstads sol :). Perfekt minisemester!
Första kvällen tog vi det bara lugnt och satt vid tv'n :).
 
Syster bjöd på kladdkaka :).
 
Torsdagen var det full fart, vi for till den nyöppnade Sportshoppen, där plutt dök på ett fodrat regnställ som han var tvugen att ha, iofs har han ju rätt han hade ju växt ur det gammla :P.
 
Vi shoppade regnställ och ett par skor till mig, sen lekte vi i deras lekland.
 
 
 
 
 
Vi stannade så vi hann luncha där innan vi for vidare, mot Nordens ark!
 
 
När vi ändå var så nära, så tänkte jag att vi kan lika gärna kika in där :). Vi var där förra året och jag gillade verkligen den djurparken. Så mysigt att gå runt på den där "träbron" som slingrar sig rut parken.
Djuren vi inte såg förra året, såg vi nu och många djur hade små söta bebisar :).
 
 
 
Trångt som ni ser.. Kan verkligen rekommendera att åka dit en vardag innan skolorna slutar..
 
Ser ni, långt långt därframme så finns det andra människor :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vincent var imponerad över att tigrarna fick glass till mat.
 
Nöjd över sina bilar han köpte, Mamma jag måste ha 2, Matz ska ju ha en..
 
Sen bar det av hemåt till moster igen, vi hann precis så vi mötte moster som gick hem från jobbet :).
På fredagen skulle vi åka hem igen, moster skulle med hem för det var kalas på söndag. Men innan vi åkte hade jossa fixat så plutt fick komma till räddningstjänsten och prova brandbilar, vi var på rådhustaket och kolla på utsikten. Syrran jobbade lite på morgon så jag och Vincent hann med en runda på stan, där vi köpte varsina skor och jag köpte mig en tunika som kommer bli välanvänd i sommar :).
 
Dessa valde Vincent
 
 
 
 
 
 
På taket. 
 
 
Nya diademet är på :).
 
 
 
 
 
Stor bil tyckte vincent
 
 
Just de han shoppade nya brillor när vi gck på stan också.
 
Kram

Barnkalas

Publicerad 2013-05-20 09:50:21 i Allmänt,

Jag har lovat att han ska få ett barnkalas i år och att han får bjuda 5 kompisar. Jag känner mig redan nervös, för va fanken gör man på ett barnkalas? Förutom det vanliga då äta tårta och fiskedamm och en ballong.
 
Tips mottages tacksamt! och vilka tider är lagomt att ha kalaset på, hur länge ska det hålla på? `Brukar syskon följa med? Någon som har erfarenhet av barnkalas?
 
Kram

Helgen

Publicerad 2013-05-20 09:36:00 i Allmänt, Familjen,

I fredas började plutt hosta, falsk krupp, igen. Trodde det växt bort då han ej haft sådana besvär de senaste förylningarna. Och att det började med krupp hostan på morgonen? Iaf så pigga han på sig under dagen, vi åkte till mamma på morgonen för att vara i närheten om det blev värre.. Iaf så var han pigg hela fredagen.
 
Fiskar hos mormor
Nappa gjorde de.
 
 
Fredag natt var ingen barnlek, hosta och gråt, stackarn. 2 på natten fick jag ta upp hnom och sitta i soffan och se på tecknat, han var så ledsen och hosta så.. Var i valet och kvalet för att åka ut och köra bil med han, man sover bättre sittande och med frisk luft då. Men vi blev kvar i soffan, jag satt upp och var kanontrött plutt somna till och hosta så han vakna och så höll det på. M slockna också på soffan, vet inte vad klockan var när jag sa att nu får vi gå in till sängen igen. pallra upp kuddar så plutt skille vara mer sittande än liggande, nu när det varit en jobbig natt kan man jue tycka att pltt borde sova något längre men icke sa nicke! Hur pigg som helst på dagen och uttråkad blev han så vi gick bort till södra skolan för att leka i lekparken. Camilla med familj mötte upp oss där så fick våra sjukllingar leka av sig lite. Jag kommer ihåg när han var mindre då sjuk betydde ligga sovande i soffan, de va tider de :P. Kan tillägga att jag var inte den piggaste människan i grums i Lördas.
 
Kvällen skulle spenderas framför melodifestivalen med pizza, vi fuskade och köpte käk tidigare och det var underbart gott med kycklingsallad kan jag säga! Vill inte ha varm mat om det är varmt ute, har lite svårt för de..
 
Iaf så somnade jag halv 9 gick ut till tv'n halv 10. Jag och m skulle mysa med vin och grejer.. Men jag gick ut gav han en puss och sen snarka jag framför tv'n, vakna vid 1 när han sa att nu går vi in och lägger oss. Kan säga att jag somna lika snabbt när jag landa på kudden, jag var fortfarande dödstrött på söndagen när plutt vakna 05:30 och ville att vi skulle leka!!!?
 
Gick upp och satt han framför tv'n och s du får ropa om det är nåt. Fick iaf sova vidare till strax innan 7, trött om en gnu. På söndan åkte vi för att titta på vattnet sen åkte vi hem till morfar för att bada..
 
 
 
Ja detta var min helg de!!
 
Kram

klänning

Publicerad 2013-05-20 08:26:01 i Allmänt,

Hej hopp!
 
Detta med kläder kan ju vara svårt ibland. Jag ser många som kan bli lite obekväma med att jag låter plutt ha klänning. Vill han ha de så får han! Jag kan inte komma på en vettig anledning till att säga nej, så varför ska jag göra de? Några säger att de aldrig skulle sätta klänning på sin son..
 
Konstigt egentligen att ett stycke tyg som är till för att värma/skydda mm kan ha sååå många åsikter om sig och särskillt på vilken människa de ska värma/ skydda från solen mm..
 
Så här kan det väl inte vara i alla länder? Finns det specifika tjej- och killkläder i alla länder?
 
Kram
 
 

Ullared

Publicerad 2013-05-16 22:54:00 i "Fynd", Allmänt,

I onsdags strax efter 6 hämtade mamma upp mig och vi for mot Malin för att hämta upp henne och Josse, vi skulle göra ullared osäkert :P. Massa prat, töl och skratt i bilen :). Ditvägen kändes jättelång och trött var man jue.
Men vi underhöll oss, facebook finns ue i telefonerna nu :P.
 
 
Väl framme så blev det massa shopping, vi bestämmde att vi träffas runt 13 för att luncha ihop, sen drog jag och mamma till barnavdelningen och malin och josse styrde mot heminredning. Fick tag i hur mycket barnkläder som helst, så nu behöver jag nog inte köpa något på ett tag :). Hittade även en tröja till M :). Efter lunchen blev det lättare att shoppa igen, för jag var så trött innan och ville bara hem, låg blodsocker :P.
Hittade några grejer till mig också, nån tunika och någon klänning, 2 scarfer, ekologiska sminkborstar, nagellack, några tröjor. ja det bev endel till mig också :).
 
Vi sprang även på dessa herrar :)
 
 
Mamma blev nöjd :)
 
 
 
 
Påvägen hem träffade jag en klasskompis vid en mack, de var där och tanka ambulansen så bytte några ord med henne :).
 
En rolig och perfekt dag, med lite ont i fötterna, men fortfarande en väldigt bra dag!!
 
Plutts
 
Mitt
 
Känner mig nöjd iaf :)
 
Kram

Helgen

Publicerad 2013-05-13 22:22:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Helgen har varit fullt upp, det känns så iaf.
Fredagen skulle jag egentligen dricka vin med Malin, men jag var helt utmattad och ville bara sova.. Vart en jobbig vecka, somna på badrumsgolvet en gång och satt och grina för jag var helt slut och ville bara sova, orkade inget! Iaf så somna jag tidigt på fredan, vaknade av att Matz satt i soffan och titta på mig, märkte inte ens när han kom. Sa hej till honom och somna om. Matz väckte mig vid halv 1-1 nångång och sa att nu går i vi in till sängen och lägger oss, somna innan jg hann släcka lampan, det sista jag minns är att matz sträcker över armen över mig för att släcka den. Orka inte ens försöka nå lampan.. Klockan 8 ringde klockan och jag fick verkligen tvinga mig upp då, hade lätt kunnat sova mer om jag fick..
 
Iaf så upp och hoppa i kläderna och sen iväg för att hämta Plutten hos morfar, vi skulle ju iväg på kosläpp :).
Vilken bilkö och va folk det var. Camilla med familj mötte vi upp där och Matzan var med, men den klanten tappa bilnyckeln. Jippie den var jue lätt att leta efter, vi parkera på en åker och gick en bit.. Matz pappa fick rycka ut och komma med extra nyckel och vi letade som bara den.. Som tur va, var det någon som hittat den och lämnat in den :). Så lekparken hanns inte med, men barnen busade för fullt på åkern vi parkerat på. Hoppa i diket och klättra på kanten, så det blev en lång lekstund för dem där :)..
 
Lång väntan innan korna kom springnas..
 
 
 
 
 
 
Sen bar det av hem till Matz föräldrar där det väntades 30-års kalas. Nina var det som skulle firas och vi kalasade ända fram till klockan halv 9-9 och vincent var vaken hela tiden. Blåste bubblor busade med alla som var där :).
Kanon kväll som bjöd på grillat, kubb och massa skratt. Jag och Matz festade på cola och fick brumma hem alla kalasfirare, sen träffades vi hemma hos mig och myste till en film. Underbara fina M <3.
 
Söndagen fick jag sovmorgon av Matz, så skönt även om jag inte kunde somna om, men att bara få ligga kvar i sängen var kanon :).
Sen skyndade jag och plutt i kläderna och åkte och hälsade på Pernilla och Nike, massa töl och skratt som vanligt. Fasiken va jag saknar pillan.
 
Hem få i sig mat, åkte till morfar för att bada och prova båten putt fick av Matz :). Och vet ni vad, när jag kom hem var disken borta golven dammsugna och allt plock var borta :). Världens bästa M hade fixat i ordning här hemma, vilken LYX!!!
 
Det var min helg de, nu ska jag strax hoppa i säng.
 
Kramen
 

Perra och Jessica

Publicerad 2013-05-09 21:30:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Hejsan!
 
Idag har vi haft kalas här i släkten, ett jätteroligt kalas. Alltid kul när vi träffas allihop, lr ja nästan alla var med iaf.
Träff på en gräsplätt för det skue bli picknick, brännboll och fotboll :).
 
Okej det kom några få droppar regn, men sen blev det kanonfint :)
 
 
Sen smet vi iväg till lekparken som låg lite längre bort, grabbarna grus hade kanonkul!!
 
 
Perfekt dag!
 
 

Böcker

Publicerad 2013-05-06 23:04:00 i Allmänt, Mat,

Dessa läser jag och kollar upp saker i för tillfället, de 3 nedersta borde alla ha.!
 
 
Kram
 
 

Helgen

Publicerad 2013-05-06 22:50:00 i Allmänt, Familjen,

Hejsan!
 
Helgen har bara susat förbi, men vilken fin helg det varit :).
Fredagen började sådär, Vincent var sig inte lik. Han gick och höll sig för nacken och masserade huvudet och man såg på honom att något inte var bra. Jag klämde och kände lite, vet att han ramla på dagis i torsdags tänkte om de kunde vara något efter de, lr om de va någon svullen lymkörtel, men kände inget.
 
På kvällen hade han fått en stor knöl, "min hårda kula" och kunde inte titta i taket eller vrida huvudet åt vänster, min lille putt. Titta på magen gick bra, så det kändes bra iaf. Iaf så fick vi en tid på gripen, men det vara bara en svullen lymfkörtel, så han blir nog förkyld snart. Vet ju att de kan göra ont, men han var feberfri och kunde inte titta åt alla håll så jag hönsmamma som man är blir man ororlig. Får hålla lite koll på den iaf.  Så lördag morgon var det bara att rava sig upp tidigt som vanligt, fick t om väcka plutten.
Men vi fick en tidigt mysfrukost :).
Skjorta var ett måste då han skulle ha lika som M.
 
På parkeringen vid gripen sprang vi på gammelmorfars lillebror, väldigt oväntat men kul :).
Efter besöket blev det lite lekparkshäng, det ligger en lekpark precis brevid parkeringen, så vi passade på lite innan parkeringstiden gick ut :).
 
 
Brummade hem till mamma mutter och spenderade helgen där :).
Vi har haft det toppen och lekt i massor även sovit ikapp lite :).
 
 
Vi hann även med en liten runda på stan, jag skulle till scalateatern och hämta biljetter, samt några andra affärer. Vi tog en tur till tårtpinglan också, första gången jag besökte den affären, jättemysig affär :). Köpte äntligen Diamond kantmönster, så de ska provas så fort jag får tid :). Helgen bara rusade förbi, skulle egentligen vart ut med M, men jag orkade inte så han fick ha killkväll istället :).
 
Det var nog allt om min helg!
Va långt det blev..
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bullbak

Publicerad 2013-05-03 00:51:00 i Allmänt, Tårtor och annat bak,

Idag har jag och Camilla tränat, kommer nog att kännas om någon dag :P. Iaf så blev jag så pigg att när klockan blev 22 så började jag baka bullar istället för att hoppa i säng :).  Något som plutt och M uppskattade dagen efter :)
 
 
Kram
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela