Jennys tankar

Full fart

Publicerad 2013-10-20 21:42:00 i Allmänt,

Hej hopp!
I helgen har det varit fullt upp, inte hunnit med nåt här hemma men vad gör de :) Igår kom Camilla hit med sina små busfrön :). Vincent, Linnéa och Saga har busat som bara den :). Jag och Camilla satt i soffan och prata, en sväng till lekparken hann vi med också. Måste bli bättre på att ta kort! Lunchade på en familjepizza, så mätta och belåtna blev vi.
På söndan for vi hem till pappa för att fira honom, han fyllde år den 5:e när vi var på bröllop så det har inte blivit någon firing än. Hjälpte pappa att plocka lite efter kalaset och väntade på att klockan skulle bli 16. Jag och plutt skulle nämligen åka till Segmon och träffa Annica hennes grabbar och Linnéa. Var en evighetsen vi sågs :/. Längtar redan tills nästa gång, ska försöka vara barnledig då så man kan sitta och prata mer :).
Trevligt som alltid att träffa tjejerna och supergod kladdkaka bjöds det på :).
 
Har faktiskt hunnit träffa Matzn lite också.
Just det hann med ett besök på gripen på lördagsmorgonen också. UVI igen :/.
 
Det var allt för nu :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela