Jennys tankar

30-års kalas

Publicerad 2013-09-08 08:47:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Igår så firade vi lilla lillebror, han fick en jättefin present av sina vänner, så då var det inte mer än rätt att försöka fixa ihop något som tack.
Vi började med att moffa mat, taccopaj och grekisk paj, sticks aioli, guacamole, sallad, baugetter, chips mm. Massa smarrigheter som jag och syster får ta på oss äran för :P.
Blev en trevlig kväll med lite dricka och massa tjöt och mycket mycket skratt :)!!
 
Presenten han fick
 
Efterbild, kom på att när vi moffat klart att jag kanske skulle ta nåt kort :P
 
 
 
Kubb, med en kung på kungen
 
Frisbeegolf
 
 
 
 
 
 
 
 
Vincents leksaker var perfekt för att få ihop saker till en femkamp. "Det bästa med att ha barn, måste va alla coola leksaker man kan leka med" "Nu är det min tur, jag hade aldrig en sån här som barn"  haha
 
 
 
Tack alla som kom och firade lilla lillebror, för alla skratt och en perfekt kväll :). Vid 12 drog folk in mot staden och jag och Matzan somnade på soffan :P.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela