Jennys tankar

tjoho

Publicerad 2013-09-24 21:39:11 i Allmänt,

Hej hopp!
Så nu har pendlandet börjat, och phu stånk och stön vad trött jag är jämt! Får väl ge det lite mer än 2 dagar :P.
 
Igår så var jag på Bio med fina Nina, Matz syster yster. Det var precis vad jag behövde komma ut och se folk :). Vi såg Skumtimmen, helt klart sevärd film, men inget mer. Efter bion så bar det av rakt ner i säng, där jag låg och tittade på min skämmselserie Inbetweeners.
 
Bion vi såg på var inte läskig men det var lite åska och muller osv. Lite ruggig så, jag är alltid jättenoga med att låsa dörren! Satt i bilen och plocka fram nyckeln till dörren för just det där momenten att stoppa nyckeln i dörren är läskigt när det är mörkt. Det känns som nån ska smyga upp bakom en när man står där och fibblar :P. Så jag förbereder mig för att snabbt kunna låsa upp och in och låsa. Jag är helt säker på att jag låste dörren! Hade också nattlampan tänd och efter jag pratat med M så tänkte jag " ne den får vara tänd" så la jag mig och somna.
 
Men imorse när jag vakna (runt 3-4) så var lampan släkt! Tände den snabbt och tänkte, men jag lämna ju den tänd?!
När klockan slog 5 och det var dags att vakna till så efter att jag mornat mig och gjort mig klar, upptäckte jag att dörren inte var låst!!
 
Hur gick det här till? Går jag i sömnen? :P.
 
 
Idag så har lägenheten blivit flyttstädad, hur skönt som helst, kanske inte tycker det känns lika skönt när räkningen kommer :P.
 
Fick också reda på att jag ska få ett annat område på jobbet, ett boende. känns både spännande och lite skrämmande.
 
Ja de var allt jag ville berätta om dagen..
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela