Jennys tankar

Första April

Publicerad 2014-04-01 21:05:00 i Allmänt, Vardagslyx,

Idag är en ledig dag :), tyvärr vaknade jag i natt av smärta i munnen. Som satan vad det gjorde ont, jag har haft inflammation i munnen förr, men detta var nåt för jävligt på ren svenska! Kändes som om jag fått en smäll, det var bara att vänta på att klockan skulle slå 8 så tandläkaren kunde få lite extra klirr i kassa. I vanliga fall brukar jag pilla själv med tandtråd och spola själv med spruta, men det gick inte över denna gången.
 
Fick en tid vid 14, så vi passade på att åka och hälsa på mamma på jobbet för att prata med henne på lunchen.
Och viktigast av allt när man hälsar på mormor på jobbet är att man får en glass, nåt som V håller stenhårt på :P.
 
 
Citron och glass är grejer det tyckte V.
 
Medans jag var hos tandläkaren ville V till Nipha så jag släppte av honom där och for vidare till tandis själv, inte behöver jag hålla någon i handen :P.
 
Stackars mig :P!
 
Väl där sa tandläkaren att nu kommer jag vara elak mot dig, det kommer göra ont bara så du vet, och det hade han rätt i också, det gjorde ont!
Men när det var klart kändes det lite bättre iaf.
 
När vi ändå var i Grums så frågade jag Malin om hon ville ha ett spontanbesök av 2 stadsbor och de ville hon :), så eftermiddagen spenderades där :).
Åh va roligt det var att träffa fina familjen Hall/Johansson, det gör också underverk för själen!
 
V och Jossen gör pizza,, som smakade mycket gott!
Efter maten försvann Vincent och det blev väldigt tyst, sen kommer Casper och säger om ni letar efter honom så sitter han i mitt rum och spelar tv-spel. hockeyn börja så Casper skulle ner till tv'n.
 

Sen var det kvällen och dags att åka hem.
 
 
Tjingeling!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela