Jennys tankar

Matlådan

Publicerad 2014-08-27 20:33:11 i Allmänt, Mat,

Vi smygbörjade med matlådan denna vecka och det har gått kanon, än så länge :)
Veckomenyn ser ut så här denna vecka.
 
Måndag: Bakad potatis, med valfri röra.
Tisdag: Kyckling-grillspett med klyftpotatis
Onsdag: Köttfärslimpa med potatis och sås
Torsdag: Lax i ugn
Fredag: Vad Matz och Vincent hittar på, själv ska jag ut och käka med Jessica :P
Lördag: Tacos
Söndag: Kyckling i ädelost och ris.
 
Naturligtvis är det grönsaker till varje dag, har det senaste året haft dille på babyspenat så det blir ofta en sallad på de. Förr har vi inte lagat mat efter jobbet för jag har inte hunnit med det. Men nu har vi ändrat läggtiderna och Matzan hjälper till iband när han är här med att greja så man hinner med mer.
 
Jobbet går framåt och det är riktigt roligt! Jag jobbar med E och vi är väl mer i samma ålder än de andra så det är jättekul! Kul att bolla med, prata problem med mm,
 
På fredag gör E sista dagen på äldreboendet, känns trist men vi ses på våra helger :). Nu kommer J tillbaka, har aldrig jobbat med henne men vi började ssk-linjen samtidigt och gick 3 terminer ihop innan jag blev gravid. Det blir nog bra detta tror jag :).
 
Det var en liten uppdatering om ingenting egentligen, hela helgen är det fullt upp så ni får nog en uppdatering på söndag :P.
 
Tjing Tjong!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela