Jennys tankar

Idag...

Publicerad 2009-05-06 20:07:58 i Allmänt,

Tjena!

Så idag tog jag mig en latar dag, E sa att man kan inte hinna med allt och nu ska jag prioritera efter hur jag känner.
Så förut försökte jag hinna med alla tentor, nu har jag bestämt mig för att bara göra 4 tentor, 1 seminarie och 1 eximination. Så nu ska det satsas gärnet på dem. Ska klara dom!

Skippar 2 tentor och tar dem i september istället.




Så idag har jag lunchat med broder och Mattias.
Har oxå köpt nåt som jag sa att jag aldrig sa att ja skulle, en variant av foppatofflor. Kan fortfarande inte med de där tofflorna, visst de är sköna men.. Ne de e liksom inte Jenny..





iaf så köpte jag ett par som jag ska ha som tofflor på förlossningen, Sofia sa att de var bra och lätttvättade ifall de skulle komma nåt på dem :P. Mattias tyckte det var för mycket information...
Köpte oxå en för tidig morsdag present idag..  Ett "växthus" och massa olika frön och några krukor, mamma har redan fått de så de e ingen hemlighet.. ska väl få nåt litet sen på rätt dag oxå..








Sen var jag in och läste Malins blogg en snabbis, såg att hon hade legat ute och läst en bok.. Så jag gjorde precis samma sak.
Satt mig i solen och läste, en riktigt dålig bok var de, men man fick sitta i solen iaf..


Ja det var väl allt från mig..

Kramen

Kommentarer

Postat av: Tessan

Publicerad 2009-05-07 08:12:38

Det verkar som att du börjar må bättre och tar allt som det kommer, och det är jättebra! :)

Foppa tofflorna var guld värda inne på förlossningen! Lätta att trä på, och du halkar inte lika lätt! Ha det så bra och ta hand om dig.

Kramar

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-05-08 12:40:55

Aha, var det därför den boken låg i hallen... funderade just på det... den har jag fått gratis någonstans och inte läst... verkar inte bra.

TUSEN TACK för det fina växthuset som Fredrik o du monterat ihop o som stog på balkongen när jag kom hem från 2dgr i Gbg. Nu står alla plantor ute i det, det ska bli så kul att se hur de knakar o växer.

Mina barn är bäst!!!

Kram Mamma

PS. tack till Josefin också

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela