Jennys tankar

Fika

Publicerad 2009-11-07 10:56:38 i Allmänt,

Hej hopp!

Så i torsdags kom Malin, Anna och hennes prins hit på fika. Var jättekul att se dem, vi träffs allt för sällan! Linus växer så det knakar, var riktigt kul att se vilken skillnad 4 månader kan ha. Linus visste precis vad han gjorde med fötter och ben =). Riktigt längta tills Vincent blir lite större, fast de ska man jue inte.. Men jag gör det iaf =P. Så han blir lite mer "självständig", kan leka med leksakerna och hasa sig runt och upptäcka nya saker. Men visst njuter jag av denna tiden också, kanske inte så mycket som man borde.. Man gör väl sällan det när man är mitt i de.

Iaf fika dagen, på "morgonen" var det stressigt, jag sov som en stock fram till 11. Min lilla mamma mutter var jue ledig och kom upp och hämta Vincent så jag fick sova lite till.

Så vid 11 var det matning, ringa upp missade samtal (naturligvis inte samtidigt), sen var det frukost för mig, välja kläder åt oss. Inte så svårt att välja till mig då de inte är mycket som passar, men sakta men säkert går det neråt. Har ett mål och jag ska tillbaks till min måbra vikt, så det är x antal kilo som ska bort.. Iofs är det X antal kilo kvar till startvikten, men den känns ändå inom räckhåll =P.

Eter 1 kom Anna med storprinsen (inte Johan nu då, utan hennes lillprins, men storprinsen för oss.. Ja ni fattar =P), Fick känna på storprinsen medans Anna skulle ta in vagnen, men då blev det lite ledsamt. Stackarn visste väl inte vart han hamnat och mamma syndes inte till =(, Vincent började iaf gensat sympatigråta, så det känns bra att prinsarna redan håller ihop =P.


Efter en stund så kom tant Malin *host* *host* eller jag mena pinglan Malin =P, så hon gosa lite med prinsarna. Linus hasade sig omkring här på golvet, han blir så stor! Vincent satt i mitt knä och kollade när hans leksaker faktiskt användes =P. Plutten bryr sig inte ett dugg om dem, han gillar bitringarna =P.

Gu va jag glider in på annat hela tiden.. Ska jue berätta om fika'n..

Iaf Plutten somna när vi fick besök, så typiskt! Han brukar sova innan, men ikke idag. Eftersom han inte ville sova innan hur mycket jag än försökte så höll jag tummarna på att han skulle orka hålla sig vaken.. Men men är man trött så är man..

Passade så bra att pinglorna ville komma idag, vi hade jue massa rester kvar sen mammas 50-års dag. Man kan jue inte käka upp allt själv, då rullar man jue fram.

Iaf så käkades rester, potatisgratäng, kycklingspett, nåt kött, beasås, pastasallad efter de så blev det naturligtvis tårta.

Sen blev det garbbsnack och massa skvaller och struntprat för oss vuxna.
Så bra när Anna kommer, för man kan passa på att fråga massa saker.
Fick bla veta om prickarna, tycker de är jättesmidigt när man kan fråga om saker, istället för att ta fram en tjock bok för att leta efter de där lilla liksom.

Vet iofs inte när jag skulle få tid för den där tjocka boken heller, är det nån bok som läses här så är det oftast plugg..

När Linus började bli trött var det dags för Anna att traska hemåt, hon var efterlyst också där ett tag. Nån som saknade sin fru och lillprins tror jag =).
Malin stannade en stund till, hon hade svårt att slita sig från plutten.

Både Malin och Anna hade med sig en liten blomma till mamma, de är jue för söta, de hade ni inte behövt hälsar mamma.


Lite kort..


Anna Lillprins Linus (storprins för oss =P)


Gröna ankor är intressanta =)



Vincent hade mys hos pinglan Anna, han fick sig en flygtur =)



Ser du va min mamma gör =P..



Grabbsnack



Dessa ögon charmar vem som helst! Såå söt.


Mys hos mamma


Plutten myser hos pinglan Malin =P

En riktigt trevlig dag blev det, tur att man har sådana goda vänner =).
Vincent får många fina tanter *host* pinglor omkring sig.


Pöss och kram


Kommentarer

Postat av: Lindaaa

Publicerad 2009-11-07 13:24:37

Guud va söt han är din lill kille, ja älskar de ruffsiga håret han har :)Såg en bild på annas blogg på dig o lill killen, gud va lika ni är de har ja aldrig tänkt på förut :) Kram

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-11-07 14:31:39

Haha, kalla mig tant du. Det har jag blivit kallad sen jag var 16 och jobbade i kiosken. Ge pengen till tanten :p



Det var jättekul. Måste göras om snart. Gud så mycket kort du tog på Linus. Men fina blev dem iaf :) Hoppas du kom ihåg att tvätta leksakerna som Linus la beslag på :)Och det är en självklarhet att mamma/mormor skulle få en blomma. Det var ingen märkvärdig sådan från våran sida men är man halvvägs till hundra så är man :p



Ha det gött så hörs vi. Kanske ses på tisdag?



Kramar till er från oss.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela